Μεγάλο μποτιλιάρισμα από νωρίς το πρωί
Μετά την χθεσινή ημέρα που η κίνηση στους δρόμους ταλαιπώρησε χιλιάδες οδηγούς περισσότερο ακόμα και από το αναμενόμενο, από πολύ νωρίς το πρωί της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου οι περισσότερες κεντρικές οδικές αρτηρίες είναι μποτιλιαρισμένες.
Συγκεκριμένα πριν ακόμα από τις 07:00 ο Κηφισός ήταν στο «κόκκινο» και στα δύο ρεύματά του από του Ρέντη μέχρι τη Μεταμόρφωση. Και η Αττική Οδός σε εκείνο το σημείο έχει ξεκινήσει από νωρίς να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Την ίδια στιγμή ισχυρό μποτιλιάρισμα επικρατεί και στη Λεωφόρο Αθηνών από το Χαϊδάρι μέχρι σχεδόν τον Ασπρόπυργο, ενώ μέχρι τα διυλιστήρια είναι και η κίνηση που ξεκινά από τη Λεωφόρο Σχιστού – Σκαραμαγκά.
Αυξημένη είναι και η κίνηση στη Λεωφόρο Καρέα από το ύψος της Ηλιούπολης μέχρι την Κατεχάκη, ενώ και στην παραλιακή το μποτιλιάρισμα είναι μεγάλο από τον Φλοίσβο μέχρι τον Άλιμο.
Φυσικά και στο κέντρο της Αθήνας η κίνηση είναι κατά βάση σε χαμηλές ταχύτητες, όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πάνω από 110 δολάρια το πετρέλαιο μετά τις επιθέσεις σε εγκαταστάσεις εκατέρωθεν
- Wall Street: Απώλειες άνω του 1% με φόντο τα επιτόκια της Fed
- Πύραυλος του Ιράν έπληξε τις εγκαταστάσεις LNG της QatarEnergy
- Σύνοδος κορυφής για ενεργειακή κρίση: Τα μέτρα που συζητούν οι ηγέτες
- Fed: Κράτησε αμετάβλητα τα επιτόκια – «Αβέβαιες» οι επιπτώσεις του πολέμου στο Ιράν
- Ιράκ: Ξαναρχίζει η εξαγωγή πετρελαίου από το Κιρκούκ προς την Τουρκία
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες με φόντο επιτόκια Fed, ΕΚΤ και άνοδο στο πετρέλαιο
- Πιερρακάκης: Εξετάζουμε το Fuel Pass, μείωση ΕΦΚ μόνο με «ευρωπαϊκή ευελιξία»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








