Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά
Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στους δρόμους της Αττικής σήμερα, Πέμπτη 19 Μαρτίου, με το μεγαλύτερο πρόβλημα να καταγράφεται στον Κηφισό.
Συγκεκριμένα, μεγάλες καθυστερήσεις σημειώνονται στον Κηφισό από τη Μεταμόρφωση έως τα ΚΤΕΛ, με την κυκλοφορία να διεξάγεται με πολύ χαμηλές ταχύτητες. Προβλήματα καταγράφονται και στην Αττική Οδό, όπου στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο οι καθυστερήσεις φτάνουν τα 10 έως 15 λεπτά από τη Μεταμόρφωση έως την Κηφισίας.
Δύσκολη είναι η κατάσταση και στη λεωφόρο Αθηνών, από το Χαϊδάρι έως τον Σκαραμαγκά, όπου παρατηρούνται μεγάλες καθυστερήσεις. Αυξημένη είναι η κίνηση και στη λεωφόρο Κηφισίας, με αργές ταχύτητες κατά τμήματα, κυρίως στο ρεύμα προς Κατεχάκη.
Καθυστερήσεις σημειώνονται επίσης στη Μεσογείων, στο ύψος του Πενταγώνου, καθώς και στην Αλίμου – Κατεχάκη, όπου η κυκλοφορία διεξάγεται με χαμηλές ταχύτητες. Στο «κόκκινο» βρίσκεται και η Βασιλέως Κωνσταντίνου, ενώ αυξημένη είναι η κίνηση στην παραλιακή, στο ύψος του Καλαμακίου, αλλά και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο 10΄-15΄από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας. https://t.co/E4zPj40m9n
— Attiki Odos Traffic (@aodostraffic) March 19, 2026
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Απέραντο νεκροταφείο η Μεσόγειος με 655 θύματα το πρώτο δίμηνο του έτους
- Μείωση φόρου στα καύσιμα η Ιταλία – Δεν περίμενε συνόδους κορυφής και ευχολόγια
- Η σύγκρουση στο Ιράν αναστέλλει τις διπλωματικές επαφές ΗΠΑ – Ρωσίας για Ουκρανία
- Titan: Ρεκόρ κερδοφορίας το 2025 με EBITDA 606 εκατ. ευρώ και καθαρά κέρδη 236 εκατ. ευρώ
- Aγγ. Μάριος Ζακυνθινός: Mεταγραφή από την Metro στη Fourlis, νέος Leasing & Development manager Foot Locker
- Νέα διακοπή της δίκης για τα «χαμένα» βίντεο των Τεμπών λόγω αναρωτικής της προέδρου
- ΑΒΑΞ Α.Ε. - Αγορά Ιδίων Μετοχών
- Πράσινο φως για έργα οδικής ασφάλειας 10 εκατομμυρίων ευρώ στην Ηπειρο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








