Μεταξύ των αιτημάτων και η διαλεύκανση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν το Σάββατο οι αγρότες από περιοχές των Δήμων Τεμπών και Αγιάς της Π.Ε. Λάρισας, διαμαρτυρώμενοι για καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις για τις ζημιές από τον Daniel.
Αγρότες της ευρύτερης περιοχής, με τρακτέρ και οχήματα θα συναντηθούν στις 11 το πρωί στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τα διόδια του Πυργετού, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου.
Δύο χρόνια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel κι έπληξαν και τις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει μεγάλη μερίδα αγροτών που, όπως λένε οι αγροτοσυνδικαλιστές, δεν έχουν λάβει ακόμη το σύνολο των αποζημιώσεων που δικαιούνται.
Μεταξύ των άλλων αιτημάτων που προτάσσουν είναι η στήριξη των αγροτών από το κράτος και η διαλεύκανση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΟΔΔΗΧ: Νέα έκδοση 6μηνων εντόκων γραμματίων στις 23 Ιουλίου
- ΑΑΔΕ: Πεσμένο και σήμερα το σύστημα, δεν δέχεται δηλώσεις και η προθεσμία τελειώνει…
- ΙΣΑ κατά clawback: Η μάχη μεταφέρεται στην Ευρώπη για τα διαγνωστικά κέντρα
- Κεφαλογιάννη: Προτείνει “Ευρωπαϊκή Βίζα” για ανεμπόδιστα ταξίδια σε πολλές χώρες της ΕΕ
- Lidl Ελλάς: 5 νέα βραβεία στα Diversity, Equity & Inclusion Awards 2025
- Eurostat: Αυξήθηκε 2,9% η οικοδομική δραστηριότητα στην ευρωζώνη τον Μάιο
- Λαμίν Γιαμάλ: Η φανέλα με το Νο10 και η πολυτελής εμφάνιση που συζητήθηκε
- Εθνική Τράπεζα: Δύο βραβεία από τον διεθνούς φήμης εκδοτικό οργανισμό Euromoney
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις