Μεταξύ των αιτημάτων και η διαλεύκανση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
Σε νέα κινητοποίηση προχωρούν το Σάββατο οι αγρότες από περιοχές των Δήμων Τεμπών και Αγιάς της Π.Ε. Λάρισας, διαμαρτυρώμενοι για καθυστερήσεις στις αποζημιώσεις για τις ζημιές από τον Daniel.
Αγρότες της ευρύτερης περιοχής, με τρακτέρ και οχήματα θα συναντηθούν στις 11 το πρωί στην παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, λίγο πριν τα διόδια του Πυργετού, δίχως να έχει διευκρινιστεί αν θα προχωρήσουν σε αποκλεισμό του δρόμου.
Δύο χρόνια μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel κι έπληξαν και τις συγκεκριμένες περιοχές υπάρχει μεγάλη μερίδα αγροτών που, όπως λένε οι αγροτοσυνδικαλιστές, δεν έχουν λάβει ακόμη το σύνολο των αποζημιώσεων που δικαιούνται.
Μεταξύ των άλλων αιτημάτων που προτάσσουν είναι η στήριξη των αγροτών από το κράτος και η διαλεύκανση της υπόθεσης του ΟΠΕΚΕΠΕ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παπασταύρου: Η μετάβαση σε οικονομία μηδενικών εκπομπών είναι ευκαιρία ανάπτυξης
- Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών: Δωρεά το νέο σύστημα γεωεντοπισμού για όλα τα τρένα
- Χατζηδάκης: Ο προϋπολογισμός του 2026 θα συνδυαστεί με σημαντικές μεταρρυθμίσεις
- Συνάντηση Ερντογάν – Πούτιν στο Τουρκμενιστάν
- ΤΡΑΠΕΖΑ EUROBANK ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 15 – 12 – 2025
- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ 2024
- EUROBANK ERGASIAS ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ Α.Ε. 15 – 12 – 2025
- Στα κορυφαία στελέχη παγκοσμίως ως προς τη ναυτιλιακή χρηματοδότηση η Χριστίνα Μαργέλου της Eurobank
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








