Μια νέα σύνοδος σε υψηλό επίπεδο πρόκειται να πραγματοποιηθεί αύριο το βράδυ στις Βρυξέλλες για να βρεθεί μια συμφωνία για την αποδέσμευση της οικονομικής βοήθειας προς την Αθήνα, έγινε γνωστό από πολλές ευρωπαϊκές πηγές.
«Πρόκειται να γίνει την Παρασκευή», δήλωσε μια ευρωπαϊκή πηγή που γνωρίζει το θέμα, αφήνοντας να εννοηθεί ότι πρέπει να περιμένει κανείς και πάλι μια μακρά νύχτα διαπραγματεύσεων.
Θα υπάρξει «πιθανόν μια νέα συνάντηση αύριο το βράδυ, αλλά αυτό μένει να επιβεβαιωθεί», δήλωσε μια άλλη ευρωπαϊκή πηγή που πρόσκειται στις συνομιλίες.
«Είναι πιθανόν», δήλωσε μια ακόμη πηγή.
Το Γαλλικό Πρακτορείο σημειώνει πως στη σύνοδο αυτή θεωρείται σίγουρο ότι θα συμμετάσχουν ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ και ο επικεφαλής του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μικτά πρόσημα στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια
- Meta: “Φρένο” προς το παρόν στις προσλήψεις στην Τεχνητή Νοημοσύνη
- Κουκ (Fed): Δεν θα ανεχθώ εκφοβισμούς από τον Πουλτ για να παραιτηθώ
- ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 28 Αυγούστου
- Ακτή Βουλιαγμένης: Στην επόμενη φάση ο διαγωνισμός της ΕΤΑΔ, ποιος έμεινε εκτός
- ΗΠΑ: Μητέρα σκότωσε τον σύζυγο και τα 2 παιδιά της πριν αυτοκτονήσει
- Hλεκτρικά πατίνια: Τέλος εποχής στην αναρχία στη Θεσσαλονίκη
- Μελόνι: Προωθεί ιταλικό σχέδιο εγγύησης ασφάλειας για την Ουκρανία τύπου ΝΑΤΟ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις