Η πρώτη τους αντίδραση για το μακελειό στη Γλυφάδα
Στην πρώτη τους κοινή δήλωση για το φονικό στη Γλυφάδα στο οποίο έπεσαν νεκροί η αδερφή τους Μαρία, ο διευξύνων σύμβουλος της ναυτιλιακής τους εταιρείας και ένας καπετάνιος που εργαζόταν στο λογιστήριο εξέδωσαν ο Σπύρος και η Δέσποινα Καρνέση.
Σε αυτή τα δύο αδέλφια της εφοπλιστικής οικογένειας αφού εκφράζουν το ευχαριστώ σε όσους τους συμπαραστέκονται, στη συνέχεια ζητούν «σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε».
Παράλληλα ανακοινώνουν ότι «η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας».
«Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους ο Σπύρος Καρνέσης και η αδερφή του, Δέσποινα.
Η κοινή δήλωση Καπτα-Σπύρου Καρνέση και Δέσποινας Καρνέση
Κατανοούμε απόλυτα πως το τραγικό γεγονός που συγκλονίζει τις οικογένειες μας τις τελευταίες ημέρες έχει προκαλέσει σημαντικό ενδιαφέρον.
Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε ειλικρινά όσους μας συμπαραστέκονται.
Ταυτόχρονα, επιθυμούμε να εκφράσουμε για ακόμα μία φορά τη θερμή μας έκκληση, προς κάθε κατεύθυνση, για σεβασμό στο πένθος που βιώνουμε.
Η ανείπωτη θλίψη μας επιτάσσει την παύση κάθε συζήτησης για οποιαδήποτε άλλη υπόθεσή μας.
Και αυτή είναι η αυθεντική και μόνη βούληση όλων των μελών της οικογένειάς μας.
Δηλώνουμε επίσης ότι οτιδήποτε άλλο διακινείται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης εξ’ ονόματος οποιουδήποτε από εμάς, δεν μας εκφράζει.
– Καπτα-Σπύρος Καρνέσης
– Δέσποινα Καρνέση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Real Consulting: 0,0484 ευρώ το μέρισμα ανά μετοχή, από 26/8 η πληρωμή
- Ταγιάνι: Η ειρήνη δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την Ουκρανία
- Μέση Ανατολή: Αντιπροσωπεία της Χαμάς στην Αίγυπτο παρέλαβε νέα πρόταση εκεχειρίας για τη Γάζα
- UBS: Πιθανή η συνέχιση των εχθροπραξιών και μέσα στο 2026 στην Ουκρανία
- Swatch: Ζήτησε συγγνώμη και απέσυρε τη διαφήμιση με τα «σχιστά μάτια»
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 33.000 ευρώ σε 23 επιχειρήσεις τον Ιούλιο
- Ουγγαρία: Σταμάτησε η ροή ρωσικού πετρελαίου, έπειτα από ουκρανική επίθεση σε πετρελαιαγωγό
- Σύγκρουση 3 αυτοκινήτων στην Εγνατία Οδό, τρεις απανθρακωμένοι και δυο σοβαρά τραυματίες
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις