Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία
Την ενοχή του Ηλία Μίχου για το αδίκημα του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, αποφάσισε πριν από λίγο το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.
Το δικαστήριο δεν υιοθέτησε τελικά την εισαγγελική πρόταση, κηρύσσοντας ένοχο τον Ηλία Μίχο για το αδίκημα του βιασμού κατά πλειοψηφία.
Ακόμη, ο Ηλίας Μίχος κρίθηκε ένοχος για κατάχρηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 14 έτη, για πορνογραφία ανηλίκου (κατείχε και διένειμε το υλικό μέσω πληροφορικών συστημάτων) για μαστροπεία και για παράνομη κατοχή όπλων και πυρομαχικών. Αθώος κρίθηκε μόνο για εμπορία ανήλικου.
Αντίθετα, αθώα κρίθηκε η μητέρα της ανήλικης για πορνογραφία και για μαστροπεία.
Η μητέρα κρίθηκε ένοχη μόνο για πλημμεληματική εκβίαση. Η μητέρα ξέσπασε σε κλάματα στο άκουσμα της απόφασης.
Την απόφαση ενοχής του Ηλία Μίχου υποδέχθηκε με πανηγυρισμούς και χειροκροτήματα το συγκεντρωμένο πλήθος έξω από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.


ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Φρίκη: Ισραηλινός όμηρος της Χαμάς, αποστεωμένος, σκάβει τον τάφο του
- Γάζα: Εκατοντάδες παιδιά στο Ηνωμένο Βασίλειο για ιατρική φροντίδα
- Πατσαλίδης (ΕΚΤ): Ανθεκτική η οικονομία της Ευρωζώνης παρά τις γεωπολιτικές και εμπορικές προκλήσεις
- Ελβετία: Το λιώσιμο των παγετώνων απειλεί να εξαφανίσει χωριά των Αλπεων
- Κεντρική Μακεδονία: Πάνω από 600 παραβάσεις σε ελέγχους της τροχαίας
- Πολιτική Προστασία: Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για τη Δευτέρα 04/08 σε 22 περιοχές της χώρας
- Ρωσία-Κίνα: Σε εξέλιξη το πρακτικό σκέλος των διμερών ναυτικών ασκήσεων στη Θάλασσα της Ιαπωνίας
- Πορτογαλία: Συναγερμός για τον κίνδυνο πυρκαγιών από σήμερα 03/08
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις