Συνελήφθη ο δράστης για απόπειρα ανθρωποκτονίας
Οδηγός λεωφορείου συνελήφθη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος συναδέλφου του, τον οποίο τραυμάτισε με το λεωφορείο μετά από λογομαχία.
Πρόκειται για έναν 58χρονο, ο οποίος κρατείται στο Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κολωνού και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.
Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Παρασκευής (11/7) στη συμβολή των οδών Αγίου Πολυκάρπου και Αμφιπόλεως στον Κολωνό.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο 58χρονος διαπληκτίστηκε με τον άλλο οδηγό στο δρόμο, έξω από τα λεωφορεία.
Στη συνέχεια ο 46χρονος προσπάθησε να διαφύγει με την μοτοσικλέτα του, που ήταν στο σημείο, αλλά ο 58χρονος μπήκε στο λεωφορείο, τον καταδίωξε και τον παρέσυρε, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στα άνω και κάτω άκρα.
Ο τραυματίας διακομίστηκε και νοσηλεύεται στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Wall Street: S&P 500 και Nasdaq ανοδικά, ο Dow Jones οριακά χαμηλότερα
- Νέος διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος στη Θέων Αισθητήρες (Theon Sensors)
- Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ): Έσοδα 11,357 εκατ. ευρώ εκ των οποίων τα 9,5 εκατ. ευρώ κρατική επιχορήγηση
- Η Wolt κάνει την έκπληξη και μπαίνει στον κλάδο των couriers, λανσάροντας υπηρεσίες αποστολής και παραλαβής δεμάτων
- ΕΧΑΕ: «Δίκαιο και εύλογο» το τίμημα στη δημόσια πρόταση από Euronext
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη 2% για τον γαλλικό CAC 40 – Άλμα 12% για LVMH
- Καραμανλής: «Αν υποτιμηθεί η αμφισβήτηση των Θεσμών από την κοινωνία, βαδίζουμε ολοταχώς σε πολιτική κρίση»
- Κουρμέντζα – Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Η Τυχεροπούλου πλήρωσε το 80% των δεσμευμένων ΑΦΜ και του «Φραπέ»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις