Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα, δήλωσε την Πέμπτη από τις Βρυξέλλες η εκπρόσωπος του επιτρόπου Οικονομικών Υποθέσεων, Πιερ Μοσκοβισί, Ανίκα Μπράιτχαρτ.
Η ίδια επανέλαβε ότι συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις μεταξύ Αθήνας και θεσμών, προκειμένου να ολοκληρωθεί η αξιολόγηση «το συντομότερο δυνατό».
«Συνεχίζουμε να είμαστε προσηλωμένοι στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης το συντομότερο δυνατό» ανέφερε χαρακτηριστικά.
Ερωτηθείσα αν οι θεσμοί έχουν στείλει κάποια επιστολή προς την Αθήνα, η κ. Μπράιτχαρτ απάντησε ότι δεν το γνωρίζει, προσθέτοντας πως οι συζητήσεις και η επικοινωνία με τις ελληνικές αρχές συνεχίζονται από τις έδρες των θεσμών, στο πλαίσιο της τακτικής επικοινωνίας που υπάρχει μεταξύ τους.
Τέλος, η κ. Μπράιτχαρτ ανέφερε ότι δεν υπάρχει ακόμα συγκεκριμένη ημερομηνία επιστροφής των θεσμών στην Αθήνα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας: Σε άλλον βγάλανε το όνομα, όμως άλλος έχει τη χάρη και την ευθύνη
- Το σχέδιο τριετίας του Υπερταμείου για εκσυγχρονισμό υποδομών, προσέλκυση επενδυτών και έμφαση στη νέα οικονομία – Στόχος μερίσματα 700 εκατ. στο Δημόσιο
- Ε.ΥΔ.Α.Π. Α.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΡΥΘΜΙΖΟΜΕΝΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ Ν. 3556/2007: Γνωστοποίηση Σημαντικών Συμμετοχών Ν. 3556/2007
- Ο Τραμπ «αδειάζει» τον Ρούμπιο: Το Ισραήλ δεν ανάγκασε τις ΗΠΑ να επιτεθούν στο Ιράν – To «καρφί» για τον Στάρμερ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Η μεγαλύτερη πτώση για τον Stoxx 600 από τον Απρίλιο του 2025
- Η Lufthansa αναστέλλει τις πτήσεις προς και από Λάρνακα έως τις 6/3
- ElvalHalcor: Στα 109,5 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το 2025, μέρισμα 0,11 ανά μετοχή
- Ενέδρα και άγριος ξυλοδαρμός στον επικεφαλής της Cepal
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








