Οι συζητήσεις για την αξιολόγηση του ελληνικού προγράμματος συνεχίζονται σε όλα τα επίπεδα, τεχνικό και πολιτικό και σημειώνεται καθημερινά πρόοδος, δήλωσε η εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Annika Breidthardt, σχετικά με την πορεία των διαπραγματεύσεων για την ολοκλήρωση της εφαρμογής του πρώτου πακέτου προαπαιτούμενων.
Όπως ανέφερε, οι θεσμοί βρίσκονται στην τελική φάση της αξιολόγησης και μόλις αυτή ολοκληρωθεί, θα ενημερωθούν σχετικά τα κράτη-μέλη, τα οποία θα αποφασίσουν την εκταμίευση της δόσης.
«Βλέπουμε το Eurogroup της Δευτέρας ως μια καλή ευκαιρία», ανέφερε χαρακτηριστικά η A. Breidthardt.
Ερωτηθείσα σχετικά με το ζήτημα των πλειστηριασμών, αρκέστηκε να πει ότι προχωράμε, για να συμπληρώσει ότι τόσο σε αυτό το θέμα όσο και σε άλλα είναι προτιμότερο οι συζητήσεις να γίνονται εκεί που πρέπει και όχι παρουσία των δημοσιογράφων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Συγκέντρωση αγροτών στον Τύρναβο την Τετάρτη
- Levi’s: Βάρος στην premium σειρά τζιν των 300 ευρώ
- Το κρέας έγινε τελικά …ψάρι, στις τιμές φυσικά
- Ελβετία: Πάνω από 25 εκατ. δολάρια για το διαμάντι Mellon blue σε δημοπρασία του Christie’s
- Νεκροί όλοι οι επιβαίνοντες τουρκικού μεταγωγικού που συνετρίβη στη Γεωργία
- ΕΧΑΕ: Ενέκρινε το ΔΣ την αναθεωρημένη Δημόσια Πρόταση της Euronext
- «Αλλάζω Θερμοσίφωνα»: Πάνω από 100.000 πολίτες από όλη τη χώρα εντάσσονται στη δράση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Δεύτερη σερί άνοδος – Άλμα 8% από Vodafone
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








