Την θέση ότι τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται πρόοδος στις συζητήσεις μεταξύ των θεσμών και της Ελλάδας διατύπωσε ο εκπρόσωπος της Κομισιόν, Μ. Σχοινάς, ο οποίος τόνισε ότι «οι συζητήσεις συνεχίζονται σε πολιτικό και τεχνικό επίπεδο για να επιτευχθεί συμφωνία σε όλους τους τομείς».
«Το αποψινό Eurogroup θα αποτιμήσει την πρόοδο στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων» τόνισε ο κ.Σχοινάς, ο οποίος επιβεβαίωσε την τηλεφωνική επικοινωνία μεταξύ του Έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και του προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Jean Claude Juncker αναφορικά με την προετοιμασία του Eurogroup, αλλά και τη διαχείριση του προσφυγικού.
Ο κ.Σχοινάς υποστήριξε ότι ο Juncker θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο Eurogroup, Jeroen Dijsselbloem πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Κασσελάκης: Συνεργασία με Κωνσταντοπούλου στην υπόθεση «Τέμπη»
- Ο Κυριάκος θυμήθηκε ότι το δημόσιο πρέπει να εξυπηρετεί τους πολίτες – Προαναγγέλλει ερωτηματολόγια και για την υγεία
- ΟΙ ΗΠΑ εξετάζουν επιτάχυνση κατασκευής πυρηνικών σταθμών
- Σήμερα οι εκλογές στην Αλβανία με φαβορί τον Ράμα
- Πούτιν: Προτείνει απευθείας συνομιλίες Ρωσίας, Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη
- Η τεχνολογία φέρνει κέρδη: Το 87% των επιχειρήσεων αύξησαν έσοδα χάρη στις ψηφιακές επενδύσεις
- Γιορτή της Μητέρας η 11η Μαΐου
- Σπύρος Πρωτοψάλτης: Ρεκόρ προσλήψεων και καταρτιζόμενων, μέσω προγραμμάτων της ΔΥΠΑ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις