Πιστεύω ότι μια μέρα θα ξυπνήσουμε και ο κ. Κασσελάκης θα έχει φύγει αφού πρώτα θα έχει ουσιαστικά διαλύσει όποια αυταπάτη έχει απομείνει σε κάποιους, είπε η πρόεδρος της πλεύσης Ελευθερίας
Τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και το ενδεχόμενο νέων σχημάτων ή συνεργασιών στον χώρο της Αριστεράς σχολίασε η πρόεδρος της πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, εξαπολύοντας δριμεία επίθεση κατά του Στέφανου Κασσελάκη.
“Παρακολουθούμε εξελίξεις οι οποίες είναι πάρα πολύ έντονες”, είπε στον ρ/σ Real FM σημειώνοντας πως κατά τη γνώμη της “ήταν θέμα χρόνου κάποια στιγμή να φτάσουμε εδώ. Βεβαίως το ότι έχουμε αυτά τα φαινόμενα και την περίπτωση Κασσελάκη ήταν κάτι που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί. Παρόλα αυτά ένα κόμμα που ήταν στα χέρια ανθρώπων οι οποίοι πρόδωσαν τις αρχές και τις αξίες της Αριστεράς, πρόδωσαν τους αγώνες, πρόδωσαν τις υποσχέσεις και την εμπιστοσύνη του κόσμου ήταν φυσικό να φτάσει σε αυτό το σημείο”.
“Αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι γίνονται διεργασίες. Για εμένα και την Πλεύση Ελευθερίας αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία δεν είναι οι διεργασίες αλλά οι πολιτικές πράξεις. Εμείς δίνουμε έναν αγώνα ουσιαστικά μόνοι μας στη Βουλή. Είμαστε η μοναδική πραγματική αντιπολίτευση και χθες στη μεγάλη συζήτηση για το έγκλημα των Τεμπών αυτό φάνηκε γιατί ήταν εκκωφαντική η απουσία του ΣΥΡΙΖΑ και προβληματική και αρνητική η παρουσία του ΠΑΣΟΚ” πρόσθεσε η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.
Στη συνέχεια, η Ζωή Κωνσταντοπούλου έβαλε στο στόχαστρό της τον νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αποκαλώντας τον μεταξύ άλλων “άσχετο, εγκάθετο και αδίστακτο”.
“Παρακολουθώ μια συνεχιζόμενη διεκδίκηση των οφικίων, των θέσεων και των χρημάτων. Πιστεύω ότι μια μέρα θα ξυπνήσουμε και ο κ. Κασσελάκης θα έχει φύγει αφού πρώτα θα έχει ουσιαστικά διαλύσει όποια αυταπάτη έχει απομείνει σε κάποιους. Δεν θεωρώ ότι έχει τις προϋποθέσεις μία τέτοια περίπτωση ανθρώπου, άσχετου, εγκάθετου, τοποθετημένου και αδίστακτου να δημιουργήσει συλλογικότητα ή να εμπνεύσει. Δεν πείθομαι βέβαια ούτε από το επικοινωνιακό περίβλημα. Κατά τα άλλα νομίζω ότι έχει σημασία τι κάνουν οι υπόλοιποι. Όλοι κρίνονται από τη στάση τους. Το δικό μου ζητούμενο για όλους αυτούς που ευαγγελίζονται την Αριστερά είναι να μάχονται για την κοινωνία” είπε χαρακτηριστικά.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η αγορά εργασίας της ευρωζώνης αψηφά την ύφεση
- Metlen: Νέα βουτιά σε Αθήνα σταθεροποίηση σε Λονδίνο μετά τη «Black Friday»
- Κέρδη για την Ευρώπη, ράλι για Μιλάνο
- Οδηγός Eurostat για πληθωρισμό: Στατιστικά για αρχάριους (και υπουργούς)
- «Γαλάζια» κοσμοσυρροή στην πίτα του Κωστή στο VIP Lounge του ΟΑΚΑ (VIDEO)
- Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: Ζητά περισσότερη διαφάνεια και λογοδοσία από Λαγκάρντ
- Οι 44 της νέας Επιτροπή Διεύρυνσης και Συμπαράταξης του ΠΑΣΟΚ
- ALPHA TRUST - ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ Α.Ε.Ε.Χ. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








