Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα της νόσου(άτομα) που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 9.294.
Ο συνολικός αριθμός των ατόμων που νόσησαν ανέρχεται σε 3.616.874 (ημερήσια μεταβολή +0.2%), εκ των οποίων 48.6% άνδρες.
Ο αριθμός πιθανών νέων επαναλοιμώξεων που καταγράφηκαν τις τελευταίες 24 ώρες ήταν 1.592 ενώ από την αρχή της πανδημίας SARS-CoV-2 ο συνολικός αριθμός εκτιμάται σε 160.165(4.2% του συνολικού
αριθμού των θετικών αποτελεσμάτων).
Οι νέοι θάνατοι ασθενών με COVID-19 είναι 13, ενώ από την έναρξη της επιδημίας έχουν καταγραφεί συνολικά 30.178 θάνατοι.
Το 95.7% είχε υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.
Ο αριθμός των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι είναι 93 (59.1% άνδρες). Η διάμεση ηλικία τους είναι 70 έτη. To 92.5% έχει υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω. Μεταξύ των ασθενών που νοσηλεύονται διασωληνωμένοι, 44 (47.31%) είναι ανεμβολίαστοι ή μερικώς εμβολιασμένοι και 49 (52.69%) είναι πλήρως εμβολιασμένοι. Από την αρχή της πανδημίας έχουν εξέλθει από τις ΜΕΘ 4.721 ασθενείς.
Οι εισαγωγές νέων ασθενών COVID-19 στα νοσοκομεία της επικράτειας είναι 216 (ημερήσια μεταβολή -2.7%). Ο μέσος όρος εισαγωγών του επταημέρου είναι 183 ασθενείς.Η διάμεση ηλικία των κρουσμάτων είναι 37 έτη (εύρος 0.2 έως 112 έτη), ενώ η διάμεση ηλικία των θανόντων είναι 80 έτη (εύρος 0.2 έως 106 έτη).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο: Φρένο στο ανοδικό σερί – Άλμα 12% στην πρεμιέρα της η Qualco
- ΕΤΑΔ: Επτά επενδυτικά σχήματα για την εκμίσθωση της «Ακτής Βουλιαγμένης»
- Politico- έκθεση IISS: Η «στρατιωτική αντικατάσταση» των ΗΠΑ στην Ευρώπη θα κόστιζε 1 τρισ. δολάρια
- Κτηματολογικές διαφορές Δημοσίου – πολιτών: Από 16 Σεπτεμβρίου η επίλυση με διαμεσολάβηση
- Κώτσηρας: «Παράταση της έκπτωσης φόρου έως 16.000 ευρώ για την ανακαίνιση κατοικιών»
- ΑΑΔΕ: Νέο chatbot της ΑΑΔΕ για δηλώσεις και τεκμήρια
- ONEX – Ναυπηγεία Ελευσίνας: Μνημόνιο συνεργασίας με το Θριάσιο Εμπορευματικό Κέντρο
- Fais Group: Απέκτησε μειοψηφική συμμετοχή στην «Gencom Ltd»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις