Πρόσωπα

Κοσμάς Μανίδης: Από τη Symbeeosis της οικoγένειας Κουτσιανά, νέος E-Business Manager στην Avgerinos Cosmetics

Financialreport.gr

O Koσμάς Μανίδης

Η άφιξή του στην Avgerinos έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία προσδοκά να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε Ελλάδα και εξωτερικό

Νέος E-Βusiness Manager στην εταιρεία καλλυντικών Avgerinos είναι από τις αρχές Φεβρουαρίου ο Κοσμάς Μανίδης.

Τελευταίος σταθμός του εν λόγω στελέχους ήταν η εταιρεία Symbeeosis της οικογένειας Κουτσιανά (ιδρυτές της Αpivita).

Την νέα του θέση ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τα Social media: «Είμαι ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι εντάσσομαι στην AVGERINOS ως ο νέος E‑Business Manager.
Από την πρώτη κιόλας στιγμή, ένιωσα μια ισχυρή σύνδεση με την επωνυμία — το όραμά της, την αυθεντικότητά της και τη δέσμευσή της για συνεχή εξέλιξη. Η Avgerinos είναι μια εταιρεία με ώριμη ταυτότητα, σαφή σκοπό και γνήσιο άνοιγμα στην καινοτομία, ειδικά στον χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου. Για μένα, αυτός ο ρόλος είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να αναπτύξω περαιτέρω τις δεξιότητές μου και να επεκτείνω τις γνώσεις μου σε ένα περιβάλλον που πιστεύει πραγματικά στην ψηφιακή ανάπτυξη. Το τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου εξελίσσεται ραγδαία και ανυπομονώ να συνεισφέρω στο επόμενο κεφάλαιο της διαδικτυακής παρουσίας της Avgerinos, εξερευνώντας νέες ιδέες και επιτυγχάνοντας ουσιαστικά αποτελέσματα».

Σημειώνεται ότι ο κ. Μανίδης, με σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, έχει περάσει κατά καιρούς και από άλλες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των καλλυντικών όπως η Youth Labs και η NP Labs, ενώ η άφιξή του στην Avgerinos έρχεται σε μια στιγμή που η εταιρεία προσδοκά να αναπτύξει ακόμα περισσότερο το ηλεκτρονικό της κατάστημα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu