Κάνει, δε, κινήσεις για να πετύχει 50 εκατ. ευρώ τζίρο στη διετία
Στις διεθνείς αγορές ιδίως της Μέσης Ανατολής στοχεύει για το 2025 η εταιρεία Κοτόπουλα Αγγελάκης, η οποία έχει έδρα τον Πούρνο Εύβοιας.
Η εταιρεία, η οποία φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ζωής ποντάρει στο καινοτόμο προϊόν της ”Ελαιοπουλάκι” σε αγορές της περιοχής, ιδίως στη Σαουδική Αραβία. Εξάλλου, ήδη από το δεύτερο εξάμηνο του 2024, τα προϊόντα “Ελαιοπουλάκι” βρίσκονται και σε μεγάλες αλυσίδες λιανεμπορίου στο Hong Kong.
Σύμφωνα με όσα σημείωσε ο CEO Θάνος Αγγελάκης με αφορμή την παρουσία της εταιρείας στη διεθνή έκθεση Gulf Food «παρατηρούμε ότι η παγκόσμια αγορά στρέφεται όλο και περισσότερο στο ποιοτικό κοτόπουλο και σε προϊόντα που προσφέρουν διαφοροποίηση, όπως το Ελαιοπουλάκι®, που έχει πατενταριστεί για την ειδική διατροφή του με καλαμπόκι και ελαιόλαδο».
Σε αυτό το πλαίσιο, μάλιστα, η Κοτόπουλα Αγγελάκης έχει θέσει σε ισχύ, ήδη από το 2023, επενδυτικό πλάνο ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ, το οποίο αναμένεται να περατωθεί στα τέλη του 2025.
Το εν λόγω σχέδιο αφορά πολλαπλούς τομείς εντός της εταιρείας, σχεδόν το σύνολο της καθετοποιημένης λειτουργίας και δεν περιορίζεται μόνο σε έναν τομέα.
Υπενθυμίζεται ότι το 2023 η εταιρεία έκλεισε με 47 εκατ. τζίρο, ενώ ο στόχος για την επόμενη διετία είναι να ξεπεράσουν τα 50 εκατ. ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΠΑΣΟΚ: Πέθανε η υποψήφια βουλευτής Αριστέα Καζάκου σε ηλικία 40 ετών
- Βρετανία: Ο Ρόμπι Γουίλιαμς ξεπέρασε τους Beatles στα άλμπουμ που πήγαν Νο1 στις πωλήσεις
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες στους δείκτες υπό το «βάρος» ASML και LVMH
- S&P: Αναβάθμισε σε θετικές τις προοπτικές της ΔΕΗ, επιβεβαίωσε το «BB-»
- Γερμανία: Η κυβέρνηση προβλέπει ανάπτυξη 1% και 2,1% πληθωρισμό για το 2026
- Αφέθηκαν ελεύθεροι ο ιδιοκτήτης και τα δύο στελέχη για τη φονική έκρηξη στη «Βιολάντα»
- Πρόγραμμα «Ανακαινίζω»: Θα περιλαμβάνει και γενικές εργασίες ανακαίνισης
- Μοτοδυναμική: Με 70% στη θυγατρική Blue Horizon μετά την αύξηση κεφαλαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








