Επιχειρήσεις

Κωτσόβολος: Εγκαινιάζει νέο υποκατάστημα στη Ζάκυνθο

Η εταιρεία συνεχίζει το επενδυτικό πλάνο της με την ενίσχυση της παρουσίας της στη νησιωτική χώρα 

Ένα νέο υποκατάστημα 818 τ.μ., προσβάσιμο σε ΑμεΑ, εγκαινιάζει στη Ζάκυνθο ο Κωτσόβολος. Βρίσκεται στην Επαρχιακή Οδό Ζακύνθου – Μαχαιράδου, Γαϊτάνι 291, και φιλοδοξεί να καλύψει κάθε ανάγκη των κατοίκων του νησιού σε προϊόντα σπιτιού και τεχνολογίας με εξυπηρέτηση από το εξειδικευμένο προσωπικό του.

Παράλληλα, στο Quick Point του νέου καταστήματος παραλαμβάνονται ηλεκτρονικές παραγγελίες σε 20 λεπτά, ενώ στο Service Point γίνεται επιδιόρθωση σε smartphone, tablets & laptops σε μόλις μία ώρα, μέσω της υπηρεσίας Fix & Go.

Στο πλαίσιο, των εγκαινίων του νέου καταστήματος, ο Κωτσόβολος περιμένει τους πελάτες του μέχρι τις 10 Νοεμβρίου να αποκτήσουν ό,τι χρειάζονται σε έως 36 δόσεις και τους τόκους χάρισμα, κερδίζοντας παράλληλα δωροεπιταγές έως 400€. Με την πρώτη αγορά, κερδίζουν 500 bonus πόντους με όλες τις κάρτες bonus της Alpha Bank.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας, ο Κωτσόβολος συνεχίζει δυναμικά το επενδυτικό του πλάνο, διευρύνοντας το δίκτυο των καταστημάτων του, με την ενίσχυση της παρουσίας του στη νησιωτική χώρα. 

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu