Η έκκληση από τα παιδιά του και η fake ανάρτηση
Για τέταρτη μέρα νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Metropolitan ο Αλέξης Κούγιας, με την κατάστασή του να είναι ιδιαίτερα κρίσιμη και έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του.
Ο γνωστός ποινικολόγος, που δίνει μάχη τα τελευταία χρόνια με τον καρκίνο, βρίσκεται περίπου 12 ημέρες στο ιδιωτικό θεραπευτήριο, στο οποίο εισήλθε στις 14 Φεβρουαρίου προκειμένου να υποβληθεί στην προγραμματισμένη θεραπεία του.
Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν ότι είναι εξαιρετικά αδύναμος και του πρότειναν να μείνει για νοσηλεία. Δυστυχώς, η υγεία του επιδεινώθηκε και κρίθηκε ότι πρέπει να μπει στην εντατική και από το Σάββατο χρειάστηκε να γίνει και διασωλήνωση.
Η fake ανάρτηση
Χθες, η οικογένεια του δικηγόρου διέψευσε μία fake ανάρτηση που δήθεν έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο X, με την οποία έλεγε ότι παλεύει και δεν το βάζει κάτω.
«Παλεύω με όλες μου τις δυνάμεις. Η υγεία μου δοκιμάζεται, αλλά δεν το βάζω κάτω. Ευχαριστώ όσους στέκονται δίπλα μου. Η δικαιοσύνη και η αλήθεια θα νικήσουν, όπως πάντα» υποτίθεται ότι είχε γράψει ο Αλέξης Κούγιας, με τους δικούς του ανθρώπους να διευκρινίζουν ότι ο 75χρονος ποινικολόγος δεν έχει social media.
Ο ψεύτικος λογαριασμός που χρησιμοποιεί το όνομα του ποινικολόγου:

Το μεσημέρι της Τρίτης ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρίστος, διευκρίνισε ότι ο πατέρας του δεν διατηρεί λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και εξέφρασε την ελπίδα ότι τα Μέσα, δεν θα λαμβάνουν υπόψη τους ψεύτικους λογαριασμούς που εμφανίζονται στο διαδίκτυο.
Στην ανάρτησή του, ο Χρίστος Κούγιας ανέφερε: «Σχετικά με τα δημοσιεύματα που αφορούν δήθεν αναρτήσεις του πατέρα μου, οφείλω να δηλώσω ότι ο πατέρας μου δεν διατηρεί κανέναν λογαριασμό στα social media, οπότε οτιδήποτε διαρρέει είναι ψεύτικο. Ελπίζω να μη συνεχίσει να λαμβάνεται υπόψη από τα Μέσα». Δείτε την ανάρτηση του Χρήστου Κούγια

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καρυστιανού εναντίον «συμμορίας» …
- Βορίζια: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος των δύο τραυματιών
- Χρηστίδης προς Πιερρακάκη: Που πήγαν τα 250 εκατ. ευρώ της αναδιάρθρωσης των ΕΛΤΑ;
- ΕΛΑΣ: Δεκατέσσερις νεκροί σε 486 τροχαία τον Οκτώβριο, στην Αττική
- Κουτσούμπας: “Οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι χρειάζονται στήριξη”
- Η λίστα με τα 51 καταστήματα των ΕΛΤΑ που βάζουν λουκέτο τη Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου
- Ρόδος: Στις 18 Νοεμβρίου θα ξεκινήσουν τα νέα έργα στο διεθνές αεροδρόμιο
- ΗΠΑ: Θέλουν αποκατάσταση των στρατιωτικών διαύλων επικοινωνίας με την Κίνα
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








