Ανακοίνωσε η Νέα Οδός
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών-Θεσσαλονίκης-Ευζώνων, με σκοπό την εκτέλεση ασφαλτικών εργασιών, ανακοίνωσε η εταιρεία Νέα Οδός.
Ειδικότερα, από αύριο Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου στις 07:00 έως και τη Μ. Τρίτη 15 Απριλίου 2025 στις 20:00, θα ισχύσουν από το 60,5 ο χλμ. έως και το 56,9 ο χλμ., στο ρεύμα κυκλοφορίας
προς Αθήνα, τα κάτωθι
Α φάση εργασιών: Αποκλεισμός της αριστερής και της μεσαίας λωρίδας, με την κυκλοφορία να διεξάγεται από τμήμα της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.)
Β φάση εργασιών: Αποκλεισμός της μεσαίας και δεξιάς λωρίδας καθώς και της Λ.Ε.Α., με την κυκλοφορία να διεξάγεται από την αριστερή λωρίδα.
Οι εργασίες θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Σάββατο από τις 07:00 έως και τις 20:00. Τα χρονικά διαστήματα 28/02-04/03 και 21/03-26/03 εξαιρούνται των άνω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Μέχρι την κατανάλωση στα McDonald’s επηρέασε η πολιτική Τραμπ
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις