Λόγω εργασιών η κυκλοφορία των οχημάτων θα τροποποιηθεί από σήμερα, Δευτέρα, 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή, 15 Μαρτίου - Τι αλλάζει
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, θα ισχύσουν στον Αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Θεσσαλονίκης, με στόχο την εκτέλεση τεχνικών εργασιών. Από σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 15 Μαρτίου και καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου, θα ισχύσει αποκλεισμός της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, από το 20,4ο χλμ. έως και το 19,9ο χλμ.
Ταυτόχρονα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση θα πραγματοποιηθούν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις μικρής διάρκειας από το 21,8ο χλμ. έως και το 19,9ο χλμ. Συγκεκριμένα, θα ισχύσει αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας, καθώς και της λωρίδας επιβράδυνσης του Ανισόπεδου Κόμβου (Α/Κ) Καλυφτάκη, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα.
Σημειώνεται πως, καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών, η ράμπα εξόδου του Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Αθήνα θα παραμένει ανοιχτή. Οι συγκεκριμένες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή από τις 21:00 έως τις 06:00 και θα ξεκινήσουν από σήμερα Δευτέρα 4 Μαρτίου στις 21:00 και θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 15 Μαρτίου στις 06:00.
Σε περίπτωση ταχύτερης ολοκλήρωσης των εργασιών, η κυκλοφορία θα αποκατασταθεί νωρίτερα από τον προγραμματισμένο χρόνο.
Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- XPENG: Ρεκόρ πωλήσεων Smart EV και διεθνής επέκταση στο πρώτο 6μηνο του 2025
- H Euroleague ολοκλήρωσε την πολυετή συνεργασία με την Turkish Airlines
- ΓΣΕΕ: “Κυνική παρέμβαση υπέρ συγκεκριμένων εργοδοτικών συμφερόντων”
- Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς στις 02/06 σε Αττική, Κύθηρα, Λακωνία, Εύβοια, Κρήτη
- Καφούνης (ΕΣΕΕ): Υπόμνημα στην Κεραμέως με προτάσεις για περαιτέρω ευελιξία στην αγορά εργασίας
- Τράπεζα Πειραιώς: Μέση Ανατολή και δολάριο ενίσχυσαν σημαντικά τις τιμές σε πετρέλαιο και χρυσό
- Ακίνητα: Πολεοδομική ασφάλεια στη δόμηση σε οικισμούς κάτω των 2.000 κατοίκων
- Eurostat: Πάλι πάνω ο πληθωρισμός, στο 3,6% στην Ελλάδα τον Ιούνιο από 3,3%
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις