Στην Ανακρίτρια, θα είναι και η αστυνομικός που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της εγκληματικής ομάδας
Αρχίζουν σήμερα οι απολογίες των κατηγορουμένων για το μεγάλο κύκλωμα προστασίας σε οίκους ανοχής και χαρτοπαικτικές λέσχες που εξάρθρωσαν αστυνομικοί της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, με την πρώτη ομάδα κατηγορουμένων να οδηγείται σήμερα ενώπιον της Ανακρίτριας Διαφθοράς.
Στα δικαστήρια αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα δέκα από τους 19 συλληφθέντες για την μεγάλη υπόθεση, ενώ αύριο έχει προγραμματιστεί η απολογία των υπολοίπων.
Για τη δράση του κυκλώματος, στο οποίο με μικρότερο ή μεγαλύτερο ρόλο έχουν εμπλοκή τουλάχιστον εβδομήντα πρόσωπα, έχουν απαγγελθεί βαρύτατες κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένη απάτη σε βάρος του Δημοσίου και άλλα αδικήματα, μεταξύ των οποίων και μαστροπεία που στρέφεται κατά προσώπων που δεν έχουν συλληφθεί.
Στην ομάδα που θα βρεθεί ενώπιον της Ανακρίτριας σήμερα, θα είναι και η αστυνομικός που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο στη λειτουργία της εγκληματικής ομάδας και στενή σχέση με τον φερόμενο ως αρχηγό της.
Στην υπόθεση είναι εμπλεκόμενοι και άλλοι αστυνομικοί, με τρεις από αυτούς να είναι ήδη ανάμεσα στους δεκαεννέα που θα απολογηθούν σήμερα και αύριο.
Πλην άλλων κατηγοριών που ανά περίπτωση βαρύνουν τους εμπλεκόμενους αστυνομικούς, η Εισαγγελία έχει απαγγείλει σε βάρος τους κατηγορίες για δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, παραβίαση υπηρεσιακού απορρήτου και παροχή υπηρεσίας αντίθετης προς τα καθήκοντα αστυνομικού υπαλλήλου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ιταλία: Ξεκίνησε η δίκη για το πολύνεκρο ναυάγιο μεταναστών στην Κούτρο
- Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την επιστολική ψήφο και την εκλογική περιφέρεια Απόδημου Ελληνισμού
- Πόσα θα επενδύσει η Nvidia στην OpenAI
- Eπιφυλακτικές για επενδύσεις στη Βενεζουέλα η Exxon και η Chevron
- Bιολάντα: Έρευνες σε δύο άξονες για τη φονική έκρηξη – Στο μικροσκόπιο ευρήματα από αυτοψίες και έγγραφα
- Σημάδια κλιμάκωσης της έντασης μεταξύ ΗΠΑ – Ιράν
- Πιερρακάκης: Έως το Μάρτιο ενεργοποιείται το Μητρώο Ιδιοκτητών Ακινήτων – Θα είναι εργαλείο “αφαίρεσης βαρών”
- ΗΠΑ: Μαζικές διαδηλώσεις και αποχές σε σχολεία και πανεπιστήμια κατά της ICE μετά τους θανάσιμους πυροβολισμούς στη Μινεάπολη
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








