Στο Πάπιγκο τον περίμεναν, στην Τήνο βρήκαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη το Σαββατοκύριακο που πέρασε. Με αφορμή την επίσκεψή του στα Ιωάννινα το πρωί της Παρασκευής, οι φήμες και τα «ρεπορτάζ» ήθελαν τον πρωθυπουργό να τη συνδυάζει με την παρουσία του στον γάμο του εφοπλιστή Αντώνη Λαιμού με την εικαστικό Φωτεινή Αράπογλου.
Τα σενάρια τελικά δεν επαληθεύτηκαν και ο πρωθυπουργός με τη σύζυγό του Μαρέβα βρέθηκαν την επόμενη μέρα, το Σάββατο, στην παραθεριστική κατοικία τους στην Τήνο. Μάλιστα, ο πρωθυπουργός απόλαυσε το μπάνιο του σε γνωστή παραλία του νησιού, όπου συνομίλησε με άλλους λουόμενους και δεν χάλασε το χατίρι σε δύο μικρά κορίτσια και φωτογραφήθηκε μαζί τους.
Οι στιγμές χαλάρωσης του κ. Μητσοτάκη διήρκεσαν πάντως ως το απόγευμα της Κυριακής, οπότε και επέστρεψε στην Αθήνα, καθώς χθες, Δευτέρα, μετέβη για επίσημη επίσκεψη στην Αίγυπτο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Εκπαίδευση Πολωνών στρατιωτικών στην Ουκρανία
- Λαγκάρντ: Πηγή αβεβαιότητας οι γεωπολιτικές εντάσεις – Ώθηση στην ανάπτυξη από τις δαπάνες σε υποδομές και άμυνα
- Κατάρ: Συγκαλεί έκτακτη αραβοϊσλαμική σύνοδο κορυφής για την επίθεση του Ισραήλ
- Εξωδικαστικός: Αύξηση 18,5% στις ρυθμίσεις οφειλών τον Αύγουστο
- EKT: Αμετάβλητα τα επιτόκια για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση – Υπό στενή παρακολούθηση ο πληθωρισμός
- Ευρωκοινοβούλιο: Ζητάει κυρώσεις στην Τουρκία για την παράνομη κράτηση των 5 Ελληνοκυπρίων στα κατεχόμενα
- Cosmote Telekom: Στο πλευρό της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο
- Ζαχαράκη: Για εμάς, βρίσκεται στην ίδια προτεραιότητα κάθε σχολείο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις