«Το δικό μας χρέος, είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, μια πατρίδα πιο ισχυρή, μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα, πιο ευημερούσα, μία πατρίδα, πιο δίκαιη», υπογράμμισε από τα Ιωάννινα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος τίμησε με την παρουσία τους τις επετειακές εκδηλώσεις.
Το δικό μας χρέος, είναι να παραδώσουμε στην επόμενη γενιά, σε αυτά τα παιδιά που παρέλασαν κρατώντας ψηλά την ελληνική σημαία με χαμόγελο με αισιοδοξία με υπερηφάνεια μια πατρίδα πιο ισχυρή , μία πατρίδα πιο ασφαλή, μία πατρίδα πιο ευημερούσα μία πατρίδα πιο δίκαιη. Είμαι απολύτως σίγουρος ότι αυτό θα το πετύχουμε. Χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους».
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παρέστη στην επίσημη δοξολογία στον Μητροπολιτικό Ναό και κατέθεσε στεφάνι, στο Μνημείο Μπιζανομάχων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χριστουγεννιάτικο Gala της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών στο Ecali Club (φωτό)
- Ζελένσκι: Έκκληση για χρήμα στους ευρωπαίους
- ΗΠΑ: Συντριβή αεροσκάφους στη Βόρεια Καρολίνα – Aναφορές για νεκρούς
- Στη φυλακή ο λογιστής για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Τα αμετάβλητα επιτόκια της ΕΚΤ έφεραν κέρδη
- Alpha Bank: Επικεφαλής investment banking ο Γιώργος Λινάτσας
- Κώτσηρας: Η ρύθμιση για τα δάνεια σε ελβετικό φράγκο αφορά μη εξυπηρετούμενα και εξυπηρετούμενα
- QnR: Από 23 Δεκεμβρίου η άσκηση του δικαιώματος προτίμησης στην αύξηση κεφαλαίου
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








