«Έχω πρόβλημα με τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ. Διότι το ΠΑΣΟΚ, τουλάχιστον επί ημερών του κ. Ανδρουλάκη, έχει διολισθήσει σε μια σειρά από θέσεις που προσωπικά, κατά την άποψή μου, το φέρνουν πολύ πιο κοντά στο ΣΥΡΙΖΑ απ’ ό,τι σε εμάς».
Αυτό ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στο Action24. Ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε «ανεξήγητη» τη στάση του Νίκου Ανδρουλάκη, «διότι και σε μια ενδεχόμενη θεωρητικά κυβέρνηση συνεργασίας, πρωθυπουργός θα ήταν πάντα ο αρχηγός του πρώτου κόμματος… Πολλές φορές ο κ. Ανδρουλάκης δίνει την εντύπωση ότι έχει κάποιου είδους προσωπικό θέμα μαζί μου», σημείωσε.
«Με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη έχουμε πολύ μεγάλες διαφορές. Μπορεί να συγκλίνουμε σε ορισμένα επίπεδα, αλλά οι διαφορές μας είναι πολύ μεγαλύτερες από τις συγκλίσεις», πρόσθεσε.
Ο κ. Μητσοτάκης εκτίμησε ότι «στις 22 Μαΐου είναι εξαιρετικά δύσκολο –αν όχι απίθανο– να έχει προκύψει μια βιώσιμη κυβέρνηση», ωστόσο –είπε– αν βγαίνουν οι αριθμοί θα επιδιωχθεί κυβέρνηση των ηττημένων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ζήτησε εκλογές και υποσχέθηκε μία Ελλάδα για όλους και όχι μόνο για τους «χορηγούς» του Κυριάκου
- Ουκρανική επίθεση με drones σε ρωσικό διυλιστήριο πετρελαίου
- Ο Αταμάν ζήτησε συγγνώμη για τις αναρτήσεις των Τούρκων και είπε ότι απολύθηκε αυτός που το έκανε
- Ομιλία Ανδρουλάκη στη ΔΕΘ: «Χτύπησε» Μητσοτάκη στους θεσμούς, στα ολιγοπώλια, στα αδιαφανή συμφέροντα (LIVE)
- Οι Τούρκοι είναι …Τούρκοι: Παρέμβαση της ελληνικής ομοσπονδίας για προκλητική ανάρτηση
- Η κινητοποίηση χιλιάδων ηθοποιών του Χόλυγουντ κατά του Ισραήλ και η αντίδραση της Paramount
- Τι σημαίνει η υποβάθμιση γα τη Γαλλία
- Προφυλάκισαν 48 με κατηγορίες διαφθοράς στην Τουρκία μεταξύ αυτών και ένας ακόμα δήμαρχος
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις