Το μεσημέρι θα ανακοινωθούν πρόσθετα μέτρα στήριξης και για τους αγρότες, αλλά και για τους συνταξιούχους, οι οποίοι δεν είδαν αύξηση λόγω της προσωπικής διαφοράς, δήλωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, απευθυνόμενος σε πολίτες της Φλώρινας.
“Κάποιοι τώρα έρχονται και κλαίγονται και λένε ότι θα καταργήσουν τον νόμο τον οποίο οι ίδιοι ψήφισαν, όμως οι συνταξιούχοι δεν ξεχνούν ποιοι είναι αυτοί οι οποίοι τσάκισαν τις συντάξεις τους, με ένα τρίτο αχρείαστο μνημόνιο, όπως δεν ξεχνούν, επίσης, ότι για πρώτη φορά είδαν αυξήσεις στις συντάξεις από αυτή την κυβέρνηση“, είπε ο πρωθυπουργός.
Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε την πεποίθηση ότι “η εκλογική αναμέτρηση της άνοιξης θα δώσει και πάλι στη Νέα Δημοκρατία τη δυνατότητα να συνεχίσει το σημαντικό έργο το οποίο έχουμε επιτελέσει”.
“Είμαι σίγουρος ότι οι πολίτες θα μας εμπιστευτούν και πάλι, διότι οι πολίτες βλέπουν, κρίνουν και συγκρίνουν”, είπε και σημείωσε πως “η ΝΔ είναι η μεγάλη λαϊκή κοινωνική παράταξη της χώρας, είναι η παράταξη η οποία κάνει πράξη την κοινωνική δικαιοσύνη”.
Ο κ. Μητσοτάκης δήλωσε πως δεν πρόκειται να τάξει πράγματα που δεν πρόκειται να γίνουν και πρόσθεσε: “Τα αφήνω αυτά σε άλλους. Και αυτοί που σας τάζουν σήμερα λαγούς με πετραχήλια το κάνουν εκ του ασφαλούς. Γιατί ξέρουμε πολύ καλά ότι αποκλείεται να εκλεγούν, άρα δεν τους στοιχίζει και τίποτα να τάζουν τα πάντα στους πάντες”.
Σε ερώτηση των συγκεντρωμένων πολιτών Πότε θα γίνουν οι εκλογές απάντησε την άνοιξη Και δήλωσε πως η Νέα Δημοκρατία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή για εκλογές.
Ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε τους πολίτες της Φλώρινας που συγκεντρώθηκαν στις 9 το πρωί και με κρύο, στον πεζόδρομο δίπλα στον ποταμό Σακουλέβα για να τον ακούσουν.
Τον πρωθυπουργό υποδέχθηκαν ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Σωτήρης Βόσδου και ο δήμαρχος Βασίλης Γιαννάκης, ενώ τον συνόδευαν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Σταύρος Καλαφάτης, ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Κασαπίδης και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ Παύλος Μαρινάκης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- TRASTOR Α.Ε.Ε. ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ - Απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου σχετικά με την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου
- Ο Τραμπ ανακοίνωσε τριήμερη εκεχειρία στον πόλεμο Ρωσίας – Ουκρανίας
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
- BBC: Αυτές είναι οι εταιρείες που κερδίζουν δισεκατομμύρια από τον πόλεμο στο Ιράν
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν δεύτερη εβδομάδα με κέρδη
- Λευκάδα: Με αναμμένη μηχανή και φορτωμένο εκρηκτικά το drone που εντοπίστηκε – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Fraport για Ryanair: Επιβεβαιώνει τις αυξήσεις επικαλούμενη τις επενδύσεις της στο αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Στην Κομισιόν το αναθεωρημένο Σχέδιο «Ελλάδα 2.0» – Ποια έργα ενισχύονται
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








