«Οι μόνοι, που μιλάμε για το μέλλον της χώρας είμαστε εμείς, η Νέα Δημοκρατία. Δεν αναλωνόμαστε σε σκιαμαχίες και κόντρες, που εν τέλει δεν ενδιαφέρουν τους πολίτες» επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξη του στην εκπομπή «Το Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα στον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.
«Όταν βάζεις τον πήχη ψηλά πρέπει να πηδήξεις ακόμη πιο ψηλά» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης και έθεσε εκ νέου το διακύβευμα των επικείμενων εκλογών
«Για εμένα ο πήχης είναι μία άνετη κοινοβουλευτική πλειοψηφία, εξηγώ συνεχώς στον κόσμο γιατί επιθυμώ μία αυτοδύναμη κυβέρνηση, που είναι προϋπόθεση για να κάνω τις μεγάλες αλλαγές, που έχει ανάγκη ο τόπος. Κανείς δεν θα ήθελε μία ασταθή πλειοψηφία του ενός, δύο ή τριών βουλευτών. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχει αποδείξει ότι μπορεί να ενσωματώσει στελέχη από άλλους πολιτικούς χώρους», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.
Απαντώντας για την ακρίβεια ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας επέμεινε για περισσότερους ελέγχους, στήριξη των ευάλωτων, αλλά και αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποκάλυψε, δε, ότι το πρώτο νομοσχέδιο ενδεχόμενης επόμενης κυβέρνησής του θα είναι η επικαιροποίηση του επιτελικού κράτους και το δεύτερο θα αφορά στις προτεραιότητες της φορολογικής πολιτικής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πιερρακάκης: Είμαστε πιο φιλικοί προς τις επενδύσεις – Θεοδωρόπουλος: Ο τουρισμός δεν αρκεί, να ξαναχτίσουμε εργοστάσια
- Ζελένσκι: Ερχεται στην Ελλάδα μέσα στον Νοέμβριο για συνάντηση με Μητσοτάκη
- Πρόλογος Τσίπρα στο βιβλίο του «Ιθάκη»: «Το 2019 δεν ήμουν ίδιος»
- Βόλεϊ: Εφυγε από τη ζωή ο διεθνής Ιρανός, Σαμπέρ Καζέμι, 26 ετών
- Orsted: Ζημίες 261,8 εκατ. δολαρίων το γ’ τρίμηνο 2025
- Αυγενάκης στην Εξεταστική για ΟΠΕΚΕΠΕ: Τα έριξε όλα στον τότε πρόεδρο Ευάγγελο Σημανδράκο
- Συνάλλαγμα: Το ευρώ ενισχύεται 0,05%, στα 1,1491 δολάρια
- My market Local: 4 χρυσά βραβεία στα Supermarket Awards 2025
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








