Μετά από παρουσία επτά χρόνων στην εταιρεία
Παρά το γεγονός ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού, συνεχίζονται οι μετακινήσεις στελεχών από σημαντικές επιχειρήσεις.
Μετά από επτά χρόνια στην εταιρεία Alpha Pastry, αποχωρεί ο Λεωνίδας Ζαραμπούκας, Διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας.
Την αποχώρησή του έκανε γνωστή ο ίδιος μέσα από τα Social media. Σύμφωνα με όσα έγραψε: «Σήμερα έκλεισε ένας κύκλος 7 χρόνων. Όταν δέχεσαι τέτοια αγάπη από ανθρώπους – συναδέλφους, που έχεις καθημερινή επαφή, χωρίς να τους γνωρίζεις όσο θα έπρεπε, για εμένα είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση και δεν μπορώ να την συγκρίνω με τίποτα άλλο. Είναι μαγικό. Αύριο ανοίγει ένας νέος κύκλος. Σας ευχαριστώ!».
Παρόλαυτα, ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό το επόμενο επαγγελματικό του βήμα.
Ο κ. Ζαραμπούκας είναι ένα στέλεχος με μακρά πορεία στο χώρο του τροφίμου, έχοντας θητεία σε εταιρείες όπως η Unilever και η Δέλτα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΤτΕ: Αμετάβλητο στο 0,34% το επιτόκιο στις νέες καταθέσεις τον Ιούλιο, μειώθηκε στο 4,49% στα νέα δάνεια
- Κύπελλο ποδοσφαίρου Ελλάδας: Τι έβγαλε η κλήρωση της League Phase
- Eurostat: Οριακή αύξηση 0,2% στις τιμές των βιομηχανικών προϊόντων τον Ιούλιο στην ευρωζώνη
- Οrange Grove: Ξεκινούν οι αιτήσεις για τον νέο κύκλο Incubation
- Επεισόδιο με Έλληνες ψαράδες στο Θρακικό Πέλαγος – Τουρκικά αλιευτικά πυροβόλησαν στον αέρα
- Σι Τζινπίνγκ: Ο κόσμος θα πρέπει να επιλέξει «ειρήνη ή πόλεμο»
- ΓΣΕΕ: Έως και 54% ακριβότερα φέτος τα σχολικά είδη
- Καμμένος: Δηλώνει στον κρητικό μαφιόζο ότι είναι “διαμεσολαβητής” των Αμερικανών
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις