Τουρισμός

La Divina: Εγκαίνια στις αρχές Απριλίου για το ξενοδοχείο αφιερωμένο στην Κάλλας

H πραγματική ''La Divina'', η Μαρία Κάλλας

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην καρδιά της Αθήνας και είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels, μέλος του Libra Group

Εντατικές είναι αυτόν τον καιρό οι προετοιμασίες για την έναρξη λειτουργίας του νέου ξενοδοχείου της Αria hotels, του ξενοδοχειακού βραχίονα του Libra group.

Σύμφωνα με πληροφορίες του financialreport.gr, το ξενοδοχείο, το οποίο εντάσσεται στην κατηγορία των Boutique hotels, θα ανοίξει την 1η Απριλίου, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να γίνονται και οι πρώτες κρατήσεις σε ψηφιακές πλατφόρμες, μετά από ριζική ανακαίνιση του κτιρίου στο οποίο θα στεγάζεται.

Πρόκειται για το πρώην ωδείο Athenaum, στις αρχές της οδού Αδριανού, στο Θησείο, του οποίου του οποίου το εσωτερικό γκρεμίστηκε εκ βάθρων για να μεταμορφωθεί σε ένα πολυτελές κατάλυμα.

To νεοκλασικό κτίριο όπου θα στεγαστεί το La Divina

Πρόκειται για μια εκ βάθρων κατασκευή ενός ιδιαίτερου boutique hotel με δώδεκα δωμάτια, σχεδόν adults only (μόνο για ενήλικες), καθώς τα περισσότερα δωμάτια του είναι για δύο άτομα. Έχει, δε, ήδη ξεκινήσει η διαφημιστική του προβολή, κυρίως στο εξωτερικό, με στόχο να προσελκύσει επισκέπτες για ”αποδράσεις του Σαββατοκύριακου” και όχι μόνο.

Εξάλλου, η ιδιαιτερότητα αυτού του ξενοδοχείου βρίσκεται και σε ένα ακόμα γεγονός, το ό,τι είναι εξ ολοκλήρου αφιερωμένο στην Ελληνίδα ντίβα της όπερας Μαρία Κάλλας, εξ ου και το όνομα του, La Divina (θεϊκή), το οποίο ήταν και προσωνύμιο της όσο ζούσε, ειδικά στα χρόνια της ερμηνευτικής της ακμής.

Για το λόγο αυτό στο ξενοδοχείο θα υπάρχουν διάφορα μοναδικά διακοσμητικά κομμάτια που θα θυμίζουν έντονα την αείμνηστη σοπράνο και στους χώρους του θα ακούγονται άριες που έχει ερμηνεύσει.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η χρονική συγκυρία για το άνοιγμα του ξενοδοχείου έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά την επίσημη έναρξη και του μουσείου Μαρία Κάλλας επί της οδού Μητροπόλεως, λίγα μέτρα από το ξενοδοχείο.

Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί στο εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο της Aria Hotels, το οποίο διαθέτει πάνω από τριάντα πολυτελή καταλύματα σε όλη την Ελλάδα.

Στην παρούσα φάση, έχει τρία ξενοδοχεία στην Αττική, ενώ τα υπόλοιπα βρίσκονται σε διάφορα σημεία σε όλη την Ελλάδα, σε νησιά όπως Σαντορίνη, Κεφαλονιά, Μάνη, Μύκονο.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu