Την απόκτηση ποσοστού 66% του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας ECE-Lamda Hellas S.A., διαχειρίστριας εταιρείας των εμπορικών κέντρων The Mall Athens και Golden Hall ανακοινώνει η Lamda Development.
Δεδομένου ότι η εταιρεία κατείχε ήδη το 34% του μετοχικού κεφαλαίου της εν λόγω εταιρείας, η εταιρεία καθίσταται πλέον μέτοχος του 100% του μετοχικού της κεφαλαίου, η οποία εφεξής μετονομάζεται σε “Malls Management Services A.Ε.”.
Με την ολοκλήρωση της ως άνω συναλλαγής, η εταιρεία αποκτά πλήρη έλεγχο της διαχείρισης των εμπορικών της κέντρων, στο πλαίσιο της στρατηγικής της για διαρκή βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών διαχείρισης, καθώς και για σκοπούς εξοικονόμησης κόστους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία μειώνει τις θέσεις εργασίας λόγω οικονομικών δυσκολιών
- Δρομέας: Συγκροτήθηκε εκ νέου σε σώμα το ΔΣ
- Φωτιά στην Κάντζα
- Η πρώην προστατετυόμενη μάρτυρας της υπόθεσης Novartis δεν πήρε πίσω τίποτα για βαλίτσες και χρήματα – Ποιους κατονόμασε
- ΕΥΔΑΠ: Χρηματοδότηση 250 εκατ. ευρώ από την ΕΤΕπ για επενδύσεις στην Αττική
- Η κυβέρνηση Τραμπ σκέφτεται τώρα να αγοράσει ποσοστά και σε εταιρείες άμυνας
- Παύλος Μαρινάκης: Ορισμένα σάιτς, έχουν αναλάβει εργολαβικά να ξεπλύνουν τον Τσίπρα
- Κομισιόν: «Ανησυχητική εξέλιξη» η επίθεση της λιβυκής ακτοφυλακής σε σκάφος ανθρωπιστικής οργάνωσης
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις