Την υπογραφή σύμβασης κάλυψης κοινού εμπραγμάτως εξασφαλισμένου ομολογιακού δανείου, διάρκειας δώδεκα ετών και έξι μηνών και ποσού 75.100.470 ευρώ, υπέγραψε η Εταιρεία Ελληνικών Ξενοδοχείων Λάμψα με τις Eurobank, Alpha Bank και Εθνική Τράπεζα.
_x000D_
Δυνάμει της σύμβασης οι εν λόγω τράπεζες συμφώνησαν να καλύψουν, αναλάβουν και αγοράσουν τους τίτλους ομολογιών, που θα εκδώσει η εταιρεία και θα παραδώσει σε αυτές.
_x000D_
Ως συμβατικό επιτόκιο του ομολογιακού δανείου συμφωνήθηκε το άθροισμα του επιτοκίου EURIBOR εξαμήνου πλέον περιθωρίου.
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
_x000D_
Οι όροι του ως άνω δανείου κρίνονται ιδιαίτερα ευνοϊκοί από πλευράς αποδόσεως, μειώνοντας σημαντικά το επιτόκιο χορήγησης σε σχέση με το υφιστάμενο δάνειο και κατ’ επέκταση και το χρηματοοικονομικό κόστος της επιχείρησης, και αντανακλούν την εμπιστοσύνη που δημιουργούν τα υγιή μεγέθη της.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Παγωμένος ο Μάρτιος για το εμπόριο: Δηλώσεις Ν. Μαραβέγια, Στ. Καφούνη για ακρίβεια, επάρκεια, αύξηση κόστους
- Ο MSCI Αναβαθμίζει την Ελληνική Κεφαλαιαγορά σε Καθεστώς «Ανεπτυγμένης Αγοράς»
- Reuters: Αμερικανικό πετρέλαιο στη Motoroil για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια
- Πρωτοβουλία Κίνας και Πακιστάν για ειρήνη στη Μέση Ανατολή
- Πυρ ομαδόν κατά Μητσοτάκη, Κακλαμάνη για μετάθεση συζήτησης στη Βουλή για κράτος δικαίου και υποκλοπές
- Αραχτσί: Δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις με ΗΠΑ, απλώς λαμβάνουμε μηνύματα από τον Γουίτκοφ
- FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ - Οικονομική έκθεση FOURLIS Α.Ε ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ (2025,Ετήσιος ισολογισμός,Ενοποιημένη)-iXBRL
- AUTOHELLAS AΝΩΝΥΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ & ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








