Οι πολυκατοικίες, βρίσκονται στην οδό Γουλιανού στη συνοικία Αμπελοκήπων
Την εκκένωση δυο πολυκατοικιών στη Λάρισα ζήτησε μετά την πλημμύρα η πολεοδομία για λόγους στατικότητας. Οι πολυκατοικίες, βρίσκονται στην οδό Γουλιανού στη συνοικία Αμπελοκήπων στη Λάρισα.
Τις προηγούμενες ημέρες το οικόπεδο που βρίσκεται ανάμεσα στις δύο πολυκατοικίες είχε δεχτεί πολλά νερά από τη βροχή έγινε απάντληση τους με αποτέλεσμα χώματα από τα θεμέλια των δύο πολυκατοικιών να υποχωρήσουν και να προκαλέσουν μεγάλη ησυχία στους κατοίκους που κάλεσαν τις αρμόδιες αρχές.
Διατάχθηκε η εκκένωση από την πλευρά της πολεοδομίας, ωστόσο οι ένοικοι αν και είναι θορυβημένη και προβληματισμένη γι’ αυτό που συμβαίνει, κάλεσαν πολιτικό μηχανικό ο οποίος έλεγξε την στατικότητα των πολυκατοικιών προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συμβαίνει.
Οι περισσότεροι από τους ενοίκους πάντως είπαν ότι συνεχίζουν να παραμένουν στα διαμερίσματα τους άλλωστε οι ίδιοι λένε ότι δεν έχουν που να πάνε και όσο βλέπουν ότι δεν υπάρχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα δεν φεύγουν από τα σπίτια τους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Βόλος: Στην Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου η υπόθεση για την επιμέλεια των παιδιών της 36χρονης
- UniCredit: Στο 26% το ποσοστό της στην Commerzbank – Δεν θα εκπροσωπηθεί στο ΔΣ προς ώρας
- Ιράν: Συνομιλίες 26/08 στη Γενεύη με Γαλλία, Βρετανία και Γερμανία για τα πυρηνικά
- Πολιτική Προστασία: Σε “πορτοκαλί” συναγερμό όλη η Κρήτη για την εκδήλωση πυρκαγιάς
- ΕΛΣΤΑΤ: Αυξήθηκαν κι άλλο 2,9% τα οικοδομικά υλικά τον Ιούλιο – Στο +18,8 η ηλεκτρική ενέργεια
- Ιδρυμα Γ&Α Μαμιδάκης: Ολιγοήμερη παράταση αιτήσεων για το Πρόγραμμα Καλλιτεχνικής Έρευνας και Φιλοξενίας
- Ανδρουλάκης: Ζητά σύγκληση της Ολομέλειας της Βουλής για την κατάσταση στην Παλαιστίνη
- Ελεγκτές Εναέριας Κυκλοφορίας: Τετράωρη στάση εργασίας στις 28/08
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις