Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα, ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι η Ρωσία είχε χαιρετίσει αρχική εκδοχή του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου
Ένα τροποποιημένο ειρηνευτικό σχέδιο για την Ουκρανία θα πρέπει να αντανακλά «το πνεύμα και το γράμμα» της κατανόησης που επετεύχθη ανάμεσα στον πρόεδρο της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν και τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ κατά τη συνάντησή τους κορυφής στην Αλάσκα, δήλωσε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.
Σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη Μόσχα, ο Λαβρόφ πρόσθεσε ότι η Ρωσία είχε χαιρετίσει αρχική εκδοχή του αμερικανικού ειρηνευτικού σχεδίου για την Ουκρανία και ότι τώρα περιμένει μια τροποποιημένη προσωρινή εκδοχή του σχεδίου μετά τον συντονισμό της Ουάσινγκτον με την Ουκρανία και την Ευρώπη.
Θα πρόκειται για μια εντελώς διαφορετική κατάσταση για τη Ρωσία αν η τροποποιημένη εκδοχή δεν αντανακλά αυτά που συζήτησαν ο Πούτιν και ο Τραμπ όταν συναντήθηκαν στην Αλάσκα τον Αύγουστο, υπογράμμισε.
Η Μόσχα ελπίζει πως οι ΗΠΑ θα ενημερώσουν τη Ρωσία όταν τελειώσουν οι διαβουλεύσεις τους με την Ευρώπη και την Ουκρανία, κατέληξε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Το «Taxisnet του νερού»: Ενας διαγωνισμός με …βάθος και οι ερασιτεχνισμοί της ΡΑΕΕΥ
- ΗΑΕ: Αναστολή πτήσεων των ιρανικών αεροπορικών εταιρειών μέχρι νεωτέρας
- PepsiCo: Αυξάνει τις τιμές σε πατατάκια, ντιπ και αναψυκτικά
- Reuters: Διαπραγματευτές ΗΠΑ και Ιράν εξετάζουν σταδιακή συμφωνία για τα Στενά του Ορμούζ
- Η BNP Paribas στρέφεται στην Google Cloud για την τεχνητή νοημοσύνη
- Πετρέλαιο και ομόλογα έβαλαν φρένο στις ευρωπαϊκές αγορές
- Ερντογάν από τη Νέα Υόρκη: «Η Άγκυρα δεν αποτελεί εχθρό της Ελλάδας»
- IDEAL HOLDINGS A.E. - Ανακοίνωση αγοράς ιδίων μετοχών
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








