Η εκπρόσωπος Τύπου του Λ. Οίκου Καρολάιν Λέβιτ, λίγο πριν από την κρίσιμη συνάντηση Τραμπ - Νετανιάχου
Το Ισραήλ και η παλαιστινιακή ισλαμιστική οργάνωση Χαμάς είναι «πολύ κοντά» στην επίτευξη συμφωνίας πλαισίου προκειμένου να τερματιστεί ο πόλεμος στη Γάζα και να διασφαλιστεί σταθερή ειρήνη στη Μέση Ανατολή, δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου Καρολάιν Λέβιτ.
Η Λέβιτ, που έκανε τις δηλώσεις αυτές στην εκπομπή “Fox and Friends” του δικτύου Fox News, δήλωσε ότι ο πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ θα συζητήσει το ειρηνευτικό σχέδιο των 21 σημείων με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου στον Λευκό Οίκο απόψε. Ο Τραμπ επίσης θα μιλήσει με αξιωματούχους στο Κατάρ που έχουν εργαστεί ως διαμεσολαβητές με τη Χαμάς, είπε.
«Προκειμένου να επιτευχθεί μια λογική συμφωνία και για τις δύο πλευρές, πρέπει και οι δύο πλευρές να δώσουν κάτι λίγο και μπορεί να φύγουν από το τραπέζι λίγο δυσαρεστημένες, αλλά τελικά εκεί έγκειται το πώς θα τερματίσουμε τη σύγκρουση», είπε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΛΑΣΤΡΟΝ: Αύξηση EBITDA 27,1% στα 4,4 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
- E.In.S. S.A. (πρώην Ευρωσύμβουλοι): Αύξηση 34% στον κύκλο εργασιών το α΄εξάμηνο
- ΕΚΤΕΡ: Ανέλαβε την κατασκευή του ξενοδοχείου «Infinity, Six Senses Porto Heli» ύψους 26,5 εκατ. ευρώ
- Intracom Holdings: Αυξημένα στα 8,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α’ εξάμηνο
- Orilina Properties: Αυξημένα 155,8% τα καθαρά κέρδη στα 4,2 εκατ. ευρώ το α’ εξάμηνο
- ΟΛΠ: Στα 46,7 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 15%
- Cairo Mezz: Στα 240 εκατ. ευρώ τα ίδια κεφάλαια το α’ εξάμηνο
- CNL Capital: Στις 187.759 ευρώ μειωμένα τα καθαρά κέρδη το α΄ εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις