«Η αξιολόγηση δεν θα κλείσει, αλλά και να κλείσει θα είναι σε εκκρεμότητα τα μέτρα που ζητά το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο» εκτίμησε την Τετάρτη, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στα «Παραπολιτικά 90,1», ο Βασίλης Λεβέντης.
Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων προέβλεψε πολιτικές εξελίξεις λέγοντας ότι «εάν δεν κλείσει η συμφωνία είναι πιθανό η κυβέρνηση να οδηγηθεί σε εκλογές».
Υποστήριξε ότι «στην κυβέρνηση προετοιμάζονται για εκλογές», σημείωσε ότι «οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι ενωμένοι», ενώ δεν εξέφρασε άποψη για το τι θα κάνουν (οι βουλευτές) αν υπάρξουν νέα μέτρα.
Αναφερόμενος στη ΝΔ, ο Βασίλης Λεβέντης είπε ότι «η ΝΔ αυξάνει τη συσπείρωση της κάτι που δεν κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ», απέκλεισε αυτοδυναμία σε περίπτωση εκλογών και εκτίμησε ότι «οι δανειστές δεν θέλουν εκλογές, αλλά οικουμενική κυβέρνηση στην Ελλάδα».
Ερωτηθείς για συνεργασία μετεκλογικά με τη ΝΔ δήλωσε ότι «θα στείλει τα 9 σημεία που είχε στείλει στον Αλέξη Τσίπρα» σημειώνοντας ότι δεν θέλει υπουργεία και πως θα επιμένει σε οικουμενική κυβέρνηση.
Ο πρόεδρος της ΕΚ επανέλαβε «πως το Grexit είναι πάντα προ των πυλών», διευκρίνισε, ωστόσο, «ότι η γερμανική κυβέρνηση στηρίζει την παραμονή της Ελλάδας καθώς επιθυμία της Γερμανίας είναι να πετύχει το ελληνικό πρόγραμμα».
Αναφερόμενος την εξεταστική για τα δάνεια προς κόμματα και Μέσα Ενημέρωσης ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο «για μη σοβαρές διαδικασίες».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Γάκα, τα συνέδρια με κρατική αιγίδα και τα 8.065 ευρώ της Περιφέρειας στη Mindview…
- Μπλόκο στα social media για παιδιά επιχειρεί εκ νέου η Γαλλία
- Η Αννα Δήμα Corporate Affairs Supervisor στην DRS Hellas
- METLEN – PETRONAS: 5ετής συμφωνία για την προμήθεια LNG στην Ελλάδα από το 2027
- Πάνω από 65 εκατ. ευρώ σε 64.261 δικαιούχους e-ΕΦΚΑ και ΔΥΠΑ έως την Παρασκευή
- Στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ τα αδήλωτα εισοδήματα από βραχυχρόνιες μισθώσεις
- ΔΕΔΔΗΕ: Σήμερα οι προσφορές για το διαγωνισμό ανίχνευσης φωτιάς στο δίκτυο, με τεχνικά ερωτήματα που ζητούν απαντήσεις
- Κλειστά τα φαρμακεία στην Αττική λόγω της εορτής του Τιμίου Σταυρού
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







