Είναι το 232ο κατάστημα της Lidl Hellas
Η Lidl Ελλάς συνεχίζει την επέκταση του δικτύου της στην Ελλάδα, εγκαινιάζοντας το 232ο κατάστημά της στο Μαρούσι, στη Λεωφόρο Αμαρουσίου-Χαλανδρίου 69. Η νέα επένδυση, ύψους 13,7 εκατ. ευρώ, εντάσσεται στη στρατηγική της εταιρείας για εκσυγχρονισμό, αναβαθμισμένες υπηρεσίες προς τους πελάτες και έμφαση στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Ο νέος χώρος διαθέτει 1.220 τ.μ. επιφάνειας πώλησης και είναι σχεδιασμένος ώστε να διευκολύνει μια γρήγορη και άνετη αγοραστική εμπειρία. Λειτουργούν 4 παραδοσιακά ταμεία και 6 αυτόματες ταμειακές Self Check-Out, δίνοντας στους καταναλωτές περισσότερες επιλογές και μικρότερο χρόνο αναμονής.
Για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών, το κατάστημα διαθέτει 90 θέσεις στάθμευσης, καθώς και φορτιστή ηλεκτρικών οχημάτων με 2 θέσεις, στοιχείο που ενισχύει το αποτύπωμα της Lidl Ελλάς στον τομέα της βιωσιμότητας.
Το κατάστημα τροφοδοτείται καθημερινά με το πλήρες φάσμα των προϊόντων της Lidl Ελλάς, εξασφαλίζοντας φρεσκάδα, σταθερή ποιότητα και πλήρη διαθεσιμότητα, με στόχο να προσφέρει στους κατοίκους του Αμαρουσίου ποιοτικά προϊόντα σε ανταγωνιστικές τιμές.
Πίσω από τη λειτουργία του νέου σημείου βρίσκεται μια ομάδα 30 εργαζομένων του #teamlidl, που αναλαμβάνει την εξυπηρέτηση των πελατών, ενισχύοντας παράλληλα την απασχόληση και την τοπική οικονομία.
Με τη νέα αυτή επένδυση, η Lidl Ελλάς επιβεβαιώνει τον προσανατολισμό της σε ένα μοντέλο ανάπτυξης που συνδυάζει την αναβάθμιση της αγοραστικής εμπειρίας με τη στήριξη της κοινωνίας και την προστασία του περιβάλλοντος.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Samsung: Διαθέσιμο σε έξι χώρες το One UI 8.5 beta για χρήστες της σειράς Galaxy S25
- «ΔΕΗ Quiet Hour»: Εξαιρετική πρωτοβουλία για την εξυπηρέτηση νευροδιαφορετικών ατόμων στα καταστήματα
- ΙΒΜ: Κοντά στην εξαγορά της Confluent για 11 δισ. δολάρια
- Cosmote Telekom Volunteers: Πρόγραμμα εταιρικού εθελοντισμού με πάνω από 30 δράσεις το 2026
- Αντόνιο Κόστα: Καταγγέλλει τις ΗΠΑ για ανάμειξη στην πολιτική ζωή της Ευρώπης
- Eurostat: Αυξήθηκαν 8,3% οι επιβάτες που ταξίδευσαν αεροπορικά στην ΕΕ το 2024 – 8η η Ελλάδα με +12%
- Lidl Ελλάς: Νέο κατάστημα στο Μαρούσι με επένδυση 13,7 εκατ. ευρώ
- Ρέι Ντάλιο: Η Μέση Ανατολή μετατρέπεται σε «Σίλικον Βάλεϊ καπιταλιστών»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








