Επιχειρήσεις

Lidl Ελλάς: Ξεκινά ο 3ος κύκλος του «Lidl UP: Learn & Work» με αμειβόμενες σπουδές και εγγυημένη καριέρα

Προσθήκη ως αγαπημένη πηγή στην Google
Financialreport.gr

Το πρόγραμμα διττής εκπαίδευσης επιστρέφει σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, προσφέροντας μηνιαίο μισθό 1.000 ευρώ, πιστοποιημένες σπουδές και προοπτική απασχόλησης ως Υποδιευθυντής/τρια Καταστήματος

Τον τρίτο κύκλο του προγράμματος διττής εκπαίδευσης Lidl UP: Learn & Work εγκαινιάζει η Lidl Ελλάς, συνεχίζοντας την επένδυσή της στην ανάπτυξη νέων επαγγελματιών για τον κλάδο του λιανεμπορίου, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρει, μετά την επιτυχημένη ολοκλήρωση των δύο πρώτων κύκλων, από τους οποίους οι απόφοιτοι έχουν ήδη αναλάβει θέσεις Υποδιευθυντών Καταστήματος, η εταιρεία ανοίγει εκ νέου τις αιτήσεις για Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το διετές πρόγραμμα συνδυάζει αμειβόμενη πρακτική εργασία σε καταστήματα της Lidl Ελλάς με δωρεάν θεωρητική εκπαίδευση, η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με τη Σ.Α.Ε.Κ. ΑΚΜΗ. Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μηνιαίο μικτό μισθό 1.000 ευρώ καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών τους, ενώ με την ολοκλήρωση του προγράμματος αποκτούν πιστοποιημένο πτυχίο «Στέλεχος Λιανικού Εμπορίου» από τον ΕΟΠΠΕΠ.

Παράλληλα, η Lidl Ελλάς προσφέρει στους αποφοίτους τη δυνατότητα να αναλάβουν θέση Υποδιευθυντή/-τριας Καταστήματος με αρχικό μισθό 1.530 ευρώ, ενισχύοντας την άμεση σύνδεση της εκπαίδευσης με την αγορά εργασίας. Το πρόγραμμα απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες χωρίς προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία, που επιθυμούν να αποκτήσουν εξειδίκευση και να εξελιχθούν επαγγελματικά στον χώρο του οργανωμένου λιανεμπορίου.

Όπως δήλωσε ο CEO και Πρόεδρος Διοίκησης της Lidl Ελλάς, Μίλτος Φοροζίδης, το Lidl UP: Learn & Work αποτυπώνει στην πράξη τη δέσμευση της εταιρείας απέναντι στη νέα γενιά, δημιουργώντας ποιοτικές θέσεις εργασίας και προετοιμάζοντας τα στελέχη του λιανεμπορίου του αύριο, με τα απαραίτητα εφόδια για να ανταποκριθούν στις σύγχρονες προκλήσεις του κλάδου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα παραμείνουν ανοιχτές έως τις 22 Ιουλίου, ενώ ο τρίτος κύκλος σπουδών και τα θεωρητικά μαθήματα στη Σ.Α.Ε.Κ. ΑΚΜΗ θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο.

Προσθήκη του financialreport.gr ως
προτεινόμενη πηγή στην Google
googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu