Στα πλάνα της εταιρείας είναι και το άνοιγμα σημείου στο Ηράκλειο σύντομα
Είσοδο στην Κρήτη, μια αγορά που ήταν εδώ και αρκετό καιρό στο σχεδιασμό της εταιρείας αλλά τώρα έγινε πράξη, κάνει από σήμερα η σέρβικη εταιρεία καλλυντικών Lili Drogerie.
Το νέο κατάστημα, το οποίο είναι και το 40ο της αλυσίδας, θα βρίσκεται στην πόλη του Ρεθύμνου και ανοίγει σχεδόν ένα μήνα μετά από αυτό που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη (δεύτερο στην πόλη).
Το σέρβικο brand, το οποίο διαθέτει επώνυμα και private label προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος λειτούργησε το πρώτο κατάστημα στην Ελλάδα το 2021 και μέσα στους επόμενους μήνες, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να φτάσει τα 45 σημεία πώλησης. Μάλιστα, η Κρήτη αναμένεται να παραμείνει στο στόχαστρο της εταιρείας για περαιτέρω επέκταση, με επόμενο στόχο το Ηράκλειο, στο οποίο συνήθως κάνουν εγκαίνια με νέα καταστήματα οι περισσότερες αλυσίδες.
Σύμφωνα με στοιχεία της Cosmetics Europe (Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Βιομηχανίας Καλλυντικών) για την αγορά καλλυντικών το 2024 στην Ευρώπη, η ελληνική αγορά συνέχισε να καταγράφει σταθερή ανάπτυξη, με την αξία λιανικής (RSP) να αγγίζει τα 1,714 δισεκατομμύρια ευρώ και την κατά κεφαλήν κατανάλωση να ανέρχεται στα 165 ευρώ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πόσο τζίρο κάνει η Swarovski στην Ελλάδα
- Cosmos Aluminium: Ισχυρή ανάπτυξη με αύξηση τζίρου, διπλασιασμό σχεδόν της κερδοφορίας και ενίσχυση εξαγωγών
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ
- Αργεντινή – Αίγυπτος: Από την «καταδίκη» του 0-2, στη μυθική ανατροπή 3-2 με Μέσι
- ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ Α.Τ.Ε. - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- LAMDA DEVELOPMENT Α.Ε. - Παρουσίαση Οικονομικών Αποτελεσμάτων Α΄ Τριμήνου 2026
- ΝΑΤΟ: Η Ελλάδα ανάμεσα στις πέντε χώρες που θα αυξήσουν στο 3,5% του ΑΕΠ τις αμυντικές δαπάνες
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








