Η κα Καραμπουρνιώτη έχει εργαστεί σε πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες, όπως η Adidas Group, η Huawei Technologies, ο ΗΡΩΝ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Όμιλος Epsilon Net
Η Logitech ανακοίνωσε ότι η Αναστασία Καραμπουρνιώτη ανέλαβε επικεφαλής Marketing για το Business Unit του Personal Workspace για την Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ.
Πρόκειται για στέλεχος με σημαντική εμπειρία στο Marketing. Για περισσότερα από 20 χρόνια η Αναστασία έχει υποστηρίξει κομβικούς ρόλους σε κορυφαίες πολυεθνικές και ελληνικές εταιρίες. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται η Adidas Group, η Huawei Technologies, ο ΗΡΩΝ του Ομίλου ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ και ο Όμιλος Epsilon Net. Είναι κάτοχος Executive ΜΒΑ και διπλωμάτων εξειδίκευσης στις Διεθνείς Σχέσεις και το Διεθνές Μάρκετινγκ από τα Πανεπιστήμια René Descartes στο Παρίσι και Marc Bloch στο Στρασβούργο. Είναι ενεργό μέλος της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων MBA του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.
Ο Μιχάλης Δρακάτος, Country Manager της Logitech, δήλωσε σχετικά: «Καλωσορίζουμε την Αναστασία στην ομάδα της Logitech GIC (Ελλάδα, Κύπρο & Ισραήλ). Είμαστε πεπεισμένοι ότι το βάθος της εμπειρίας της θα βοηθήσει την αμεσότερη επίτευξη των στόχων μας τα επόμενα έτη».
Με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων της η Αναστασία Καραμπουρνιώτη σημείωσε: «Η τεχνολογία είναι ένας κλάδος στον οποίο ειδικεύομαι και παρακολουθώ στενά, καθώς βρίσκω συναρπαστική τη συνεχή εξέλιξή της και την επίδραση της στη βελτίωση της καθημερινότητας μας. Είμαι υπερήφανη που είμαι μέλος ενός κορυφαίου brand διεθνώς, με ουσιαστική συνεισφορά στο work-life balance και την αειφορία».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θεοδωρικάκος: Έρχεται νέος επιμελητηριακός νόμος το 2026
- Mercedes: Πουλάει τμήμα του μεριδίου της στην Daimler
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με απώλειες – Πτώση 1,45% για Mercedes, άνοδος 2,55% για Hermès
- Υπόθεση κατασκοπείας: Αυτός είναι ο Κινέζος «Στίβεν» που στρατολόγησε τον σμήναρχο
- Bloomberg: Η Ρωσία με υπόμνημα ζητάει την επιστροφή στο σύστημα του δολαρίου – Συμφωνία με ΗΠΑ σε 7 τομείς
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Χωρίς άδεια λειτουργίας η πλατφόρμα συναλλαγών «MILLIONERO»
- ΑΑΔΕ: Εξαρθρώθηκε κύκλωμα εκατοντάδων αχυρανθρώπων με 380 επιχειρήσεις και χρέη 43 εκατ. ευρώ
- Ρομπέρτα Μέτσολα για ανταγωνιστικότητα: «Η Ευρώπη έχει ένα στενό παράθυρο ευκαιρίας»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








