Παράλληλα αναδιαρθρώνει το δίκτυό της στην Ασία κλείνοντας κάποια σημεία και ανοίγοντας άλλα
Συνεχίζει την επέλασή της στην Ασία η μάρκα πολυτελών ειδών Louis Vuitton, αξιοποιώντας το ρεύμα κατανάλωσης luxury προϊόντων που υπάρχει στην αγορά της Ανατολής, αλλά και την αύξηση της επισκεψιμότητας από τουρίστες. Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα, η εταιρεία πρόκειται να ανοίξει ένα τεράστιο κατάστημα 40.000 τετραγωνικών ποδιών με την επωνυμία ‘‘LV The Place’‘ στο Χονγκ Κονγκ τις επόμενες εβδομάδες, φέρνοντας την εμπειρική λιανική της ιδέα σε μια από τις σημαντικότερες αγορές πολυτελείας της Ασίας.
Ο προορισμός αυτός θα συνδυάζει λιανική, εκθεσιακούς χώρους, εστίαση και φιλοξενία, ακολουθώντας τα επιτυχημένα σχήματα LV The Place στην Μπανγκόκ και τη Σεούλ, και αναμένεται να είναι η μεγαλύτερη ιδέα του είδους του στην Ασία.
Είναι σημαντικό ότι αυτό θα σηματοδοτήσει την 8η τοποθεσία της Louis Vuitton στο Χονγκ Κονγκ, ενισχύοντας περαιτέρω την παρουσία του οίκου σε μια πόλη που παραμένει βασική πύλη για τους καταναλωτές πολυτελών ειδών και τον διεθνή τουρισμό, ενώ συνολικά πλέον θα έχει στην ηπειρωτική Κίνα συνολικά 68 καταστήματα, με ”κορωνίδες” της τα 10 σημεία στο Πεκίνο και τα 8 στη Σανγκάη.
Η ενέργεια αυτή υποδηλώνει μια σκόπιμη μετατόπιση από τη μεγιστοποίηση του αριθμού των καταστημάτων στη μεγιστοποίηση της εμπλοκής των πελατών και της εμπειρίας της επωνυμίας.
Οι καταναλωτές σήμερα αναζητούν εμπειρίες, πολιτισμό, φιλοξενία και αποκλειστικότητα και με αυτή τη λογική, το LV The Place αντικατοπτρίζει αυτήν την εξέλιξη, μετατρέποντας μια παραδοσιακή μπουτίκ σε έναν προορισμό όπου το λιανικό εμπόριο, οι εκθέσεις, οι καφετέριες, τα εστιατόρια και η αφήγηση ιστοριών συγκλίνουν κάτω από την ίδια στέγη. Το μήνυμα γίνεται σαφές: λιγότερα συνηθισμένα καταστήματα, περισσότεροι εξαιρετικοί προορισμοί.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χρηματιστήριο Αθηνών: Πτωτικό ξεκίνημα
- Έσπασε το «φράγμα» των 70 ευρώ το φυσικό αέριο
- Η ΕΕ σταματά τις εισαγωγές κρέατος από τη Βραζιλία λόγω των κανόνων για τα αντιβιοτικά
- Ιαπωνία: Στο 3% η απόδοση του 10ετούς ομολόγου για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια
- Louis Vuitton: Ετοιμάζει κατάστημα 40.000 τμ στο Χονγκ Κονγκ
- Παραίτηση του υπουργού Στρατού Ξηράς των ΗΠΑ, Νταν Ντρίσκολ
- TITAN S.A. - Πρόγραμμα αγοράς ιδίων μετοχών
- Παντελής Σουρούνης: Εμπορικός διευθυντής στη DRS Hellas, η οποία ακόμα δεν λειτουργεί
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








