Η Lowe’s έχει εξασφαλίσει 9 δισ. δολάρια σε ενδιάμεση χρηματοδότηση από την Bank of America και την Goldman Sachs για την ολοκλήρωση του deal
Σε συμφωνία ώστε να εξαγοράσει την Foundation Building Materials, για περίπου 8,8 δισ. δολάρια σε μετρητά κατέληξε η Lowe’s.
Σύμφωνα με το Bloomberg, με το deal για την απόκτηση της βορειοαμερικανικής επιχείρησης που δραστηριοποιείται στον κλάδο των οικοδομικών προϊόντων, η Lowe’s επεκτείνει τις δραστηριότητες της Lowe πέρα από τα είδη βελτίωσης σπιτιού, εξυπηρετώντας περισσότερους επαγγελματίες πελάτες στον τομέα των κατασκευών.
Η Foundation Building εξαγοράστηκε από την εταιρεία ιδιωτικών κεφαλαίων American Securities σε μια συμφωνία που ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο του 2020, ενώ διαθέτει ένα δίκτυο με πάνω από 370 καταστήματα σε ΗΠΑ και Καναδά, πετυχαίνοντας τζίρο 6,5 δισ. δολαρίων το 2024.
Η Lowe’s έχει εξασφαλίσει 9 δισ. δολάρια σε ενδιάμεση χρηματοδότηση από την Bank of America και την Goldman Sachs για την ολοκλήρωση του deal.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Τραμπ: Έχει αγοράσει ομόλογα αξίας άνω των 100 εκατ. δολαρίων από τότε που ανέλαβε πρόεδρος
- Υπ. Ανάπτυξης: Κατέθεσε 35,7 εκατ. ευρώ για πληρωμές παλαιότερων Αναπτυξιακών Νόμων
- Ryanair: Σκληρή ανακοίνωση για τις καθυστερήσεις σε 12 δρομολόγιά της στην Αθήνα
- Ηλεία: Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Πηγάδι
- Τουρκία και Λιβύη έκαναν κοινές ναυτικές ασκήσεις
- Τηλεφωνική επικοινωνία Ερντογάν – Πούτιν για την Ουκρανία
- Δήμος Αθηναίων: Αναζητά συμβούλους με μισθό έως 3.150 ευρώ
- Σουηδία (Riksbank): Διατηρεί τα επιτόκια στο 2% μετά την αύξηση του πληθωρισμού
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις