Σε ανάρτησή της στο Instagram η Μαρία Σπυράκη αναφέρεται στις ευθύνες του πρώην συνεργάτη της για το ποσό των 21.240 ευρώ που εκείνος έλαβε ως επίδομα αλλοδαπής και του ζητάει να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του, οικονομική και διοικητική. Eπίσης, κάνει γνωστό ότι του έστειλε εξώδικο καθώς κι ότι κατέθεσε 21.240 ευρώ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο «προκειμένου να μην υπάρχει καμία διαφορά του προϋπολογισμού του γραφείου μου με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την περίοδο 2016-2020».
Αναλυτικά η ανάρτησή της:
Διευκρινίζω:
Α: Το ποσό των 21.240 ευρώ έλαβε πρώην συνεργάτης μου ως επίδομα αλλοδαπής στον τραπεζικό του λογαριασμό την περίοδο 2016-2020. Σύμφωνα με τα τηρούμενα στοιχεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρώην συνεργάτης μου ήταν παρών σε συνεδριάσεις και διαπραγματεύσεις κατά τη διάρκεια της επίμαχης περιόδου. Είναι ωστόσο ευθύνη του να τεκμηριώσει τον ακριβή χρόνο παρουσίας του στους τόπους συνεδριάσεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, δηλαδή στις Βρυξέλλες και Στρασβούργο.
Β: Έχω επίσης αποστείλει εξώδικη πρόσκληση στον πρώην συνεργάτη μου, ο οποίος έλαβε το εν λόγω επίδομα αλλοδαπής, καλώντας τον να αναλάβει πλήρως την ευθύνη του, οικονομική και διοικητική. Εάν δεν ανταποκριθεί, θα ασκήσω όλα τα νόμιμα δικαιώματά μου.
Γ: Είμαι στη διάθεση των αρχών για την ταχεία και πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης.
ΥΓ: Έδωσα στον πρώην συνεργάτη μου προφορική άδεια για την περίοδο που νοσηλεύτηκε ο πατέρας του, λίγο καιρό μετά το θάνατο της μητέρας του, και ενώ ο ίδιος ταυτόχρονα είχε να αντιμετωπίσει ένα σοβαρό προσωπικό πρόβλημα. Ευελπιστώ ότι δεν καταχράστηκε την εμπιστοσύνη μου. Αν αποδειχθεί το αντίθετο, οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Θάνατος Μαζωνάκη: Κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα για ενδεχόμενες ευθύνες του ΙΣΑ – Kαι σε βάθος 5ετίας
- Ο Γένσεν Χουάνγκ απορρίπτει τους νέους κανόνες για την Τεχνητή Νοημοσύνη
- Eurostat: Οριακή υποχώρηση της βιομηχανικής παραγωγής στην ευρωζώνη τον Ιούλιο – Πτώση 2% στην Ελλάδα
- ΤτΕ: Ελλειμμα 4,6 δισ. ευρώ στο οκτάμηνο του 2026
- Eurostat: Στο 3,1% η αύξηση του κόστους εργασίας στην Ευρωζώνη το β΄τρίμηνο – Στο 3,9% η Ελλάδα
- Η Wide Media Group ενισχύεται στο ραδιόφωνο με KISS FM, REBEL FM και νέα αθλητική συχνότητα
- Φον ντερ Λάιεν: Ο Καναδάς πρώτο «συνδεδεμένο μέλος» της ΕΕ – Το σχέδιο για ενέργεια, άμυνα, AI και «περιορισμό» Κίνας
- Στην τελική ευθεία η Συνταγματική Αναθεώρηση με τη δεύτερη ψηφοφορία στην Ολομέλεια (LIVE)
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








