Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό κατάφεραν να διαφύγουν.
Νέο αιματηρό επεισόδιο έξω από τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου μεταξύ ανηλίκων μετά την αιματηρή επίθεση με μαχαιρώματα που είχε προηγηθεί, χωρίς όμως τα δύο αυτά περιστατικά μεταξύ τους να σχετίζονται.
Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν 15 άγνωστοι νεαροί που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, οι οποίοι ανήμερα των Χριστουγέννων στη μία τα ξημερώματα επιτέθηκαν σε δυο 17χρονους με τους οποίους είχαν προηγούμενα από άλλο επεισόδιο και τους χτύπησαν με λοστούς με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά και να χρειαστεί η μεταφορά τους σε νοσοκομείο.
Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό κατάφεραν να διαφύγουν. Από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, διενεργείται σχετική έρευνα και συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι δράστες και γι’ αυτό το επεισόδιο.
Στην συγκεκριμένη πλατεία φαίνεται πάντως πως είναι αρκετές οι παρέες ανηλίκων που έχουν διαλέξει να λύσουν τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν ή την πρόθεση τους να επιβληθούν κάποιες παρέες σε κάποιους άλλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Καιρός: Αίθριος με αραιές νεφώσεις στα δυτικά
- Wall Street: Κλείσιμο με πτώση ενόψει πληθωρισμού στις ΗΠΑ
- Ελληνική Αναπτυξιακή Τράπεζα Επενδύσεων Α.Ε.: Δεν δημοσίευσε εμπρόθεσμα οικονομικές καταστάσεις 2024
- Σε ΚΑΡΜΕΤ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ μετονομάστηκε η «Καράτζη Ανανεώσιμες» μετά το συνεταιρισμό με Metlen
- Αλλη μία νέα εταιρεία από τον όμιλο Aktor για αποθήκευση ενέργειας
- Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών: «Το τέλος των 3 ευρώ δεν σταματά τη λαίλαπα των ασιατικών πλατφορμών»
- Aktor: Σε ιδιώτες επενδυτές το 53,6% των ομολογιών – Στο 4,70% η τελική απόδοση
- Ευρωπαϊκές αγορές: Με κέρδη και το βλέμμα σε ΕΚΤ και BoE
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








