Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό κατάφεραν να διαφύγουν.
Νέο αιματηρό επεισόδιο έξω από τον ΗΣΑΠ Αμαρουσίου μεταξύ ανηλίκων μετά την αιματηρή επίθεση με μαχαιρώματα που είχε προηγηθεί, χωρίς όμως τα δύο αυτά περιστατικά μεταξύ τους να σχετίζονται.
Αυτή την φορά πρωταγωνιστές ήταν 15 άγνωστοι νεαροί που επέβαιναν σε τρία αυτοκίνητα, οι οποίοι ανήμερα των Χριστουγέννων στη μία τα ξημερώματα επιτέθηκαν σε δυο 17χρονους με τους οποίους είχαν προηγούμενα από άλλο επεισόδιο και τους χτύπησαν με λοστούς με αποτέλεσμα να τους τραυματίσουν ελαφρά και να χρειαστεί η μεταφορά τους σε νοσοκομείο.
Οι δράστες αμέσως μετά το περιστατικό κατάφεραν να διαφύγουν. Από την Ασφάλεια Βορειοανατολικής Αττικής, διενεργείται σχετική έρευνα και συλλέγονται βιντεοληπτικά υλικά σε μία προσπάθεια να ταυτοποιηθούν οι δράστες και γι’ αυτό το επεισόδιο.
Στην συγκεκριμένη πλατεία φαίνεται πάντως πως είναι αρκετές οι παρέες ανηλίκων που έχουν διαλέξει να λύσουν τις όποιες διαφορές μπορεί να έχουν ή την πρόθεση τους να επιβληθούν κάποιες παρέες σε κάποιους άλλους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Πλήρη απαγόρευση αντί για πλαφόν στο ρωσικό πετρέλαιο εξετάζει η ΕΕ
- Μετρό: Ανοιχτοί από 1/2 οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Νέος Κόσμος και Άγιος Ιωάννης και μετά τις 21:40
- Τραμπ: «Το Ιράν θέλει να καταλήξει σε συμφωνία με τις ΗΠΑ»
- Μητσοτάκης από Ζάγκρεμπ: Για εθνικούς λόγους δαπανούμε το 3% του ΑΕΠ στην άμυνα
- Τζιτζικώστας: Δεν υπάρχει ζήτημα ασφάλειας από την παρουσία της Κίνας σε ευρωπαϊκά λιμάνια
- Ευρωπαϊκές αγορές: Ο Ιανουάριος, 7ος σερί κερδοφόρος μήνας για Stoxx 600
- Υπόθεση Επστάιν: Στη δημοσιότητα πάνω από 3 εκατ. έγγραφα, 180.000 εικόνες και 2.000 βίντεο
- Hellenic Train: Με λεωφορεία τα επιβατικά δρομολόγια Αλεξανδρούπολη – Ορμένιο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








