Η εταιρεία έχει περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο
Το πρώτο τους κατάστημα στη Βηρυτό ανοίγουν τα Mailo’s – The Pasta Project. Σύμφωνα με την εταιρεία, με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η είσοδος στη στρατηγική αγορά του Λιβάνου αποτελεί το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου πλάνου εξωστρέφειας, που έχει σαν στόχο να φέρει τα φρέσκα ζυμαρικά και τις signature σάλτσες των Mailo’s σε ακόμη περισσότερες αγορές.
Το γιατί επελέγη ο Λίβανος εξηγείται από την εταιρεία ως εξής: «Η Βηρυτός διαθέτει μια ανεπτυγμένη γαστρονομική σκηνή, αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων και ταυτόχρονα προσφέρει στρατηγική γεωγραφική θέση, που ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή».
Το νέο Mailo’s spot βρίσκεται στην οδό Bliss, σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο στην καρδιά της Βηρυτού και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία “Made with Love & Pasta”,
Υπενθυμίζεται ότι αυτή η κίνηση έρχεται λίγους μήνες μετά το γεγονός ότι ο ο όμιλος VG Holding (Γρηγόρης) ενίσχυσε τη συνεργασία του με τη MAILO’S THE PASTA PROJECT, προχωρώντας στην εξαγορά επιπλέον ποσοστού 15% της εταιρείας, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική συμμετοχή του στο 35%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανησυχία στο Τόκιο μετά την εκτόξευση πυραύλου από την Βόρεια Κορέα
- Ιράν: Τι σηματοδοτεί η αμερικανική επίθεση στη νήσο Χαργκ
- Tραμπ: Το Ιράν έχει ηττηθεί εντελώς και εκλιπαρεί να κλειστεί συμφωνία
- ΗΠΑ: Αμοιβή 10 εκατ. δολάρια σε πληροφοριοδότες για Χαμενεΐ και Φρουρούς της Επανάστασης
- Ευρωπαϊκές αγορές: Απώλειες έφερε το πετρέλαιο που πήγε πάνω από τα 100 δολάρια το βαρέλι
- Η τελική λίστα 63 προϊόντων με πλαφόν: Προστέθηκαν φρέσκα φρούτα – λαχανικά και σερβιέτες – ταμπόν
- WSJ: Το αμερικανικό Πεντάγωνο στέλνει πεζοναύτες και αποβατικά πλοία στη Μέση Ανατολή
- Μαρία Ζάγκα για πλαφόν στα καύσιμα: «Αφήνει στο απυρόβλητο την πηγή του προβλήματος, τα διυλιστήρια»
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








