Η εταιρεία έχει περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο
Το πρώτο τους κατάστημα στη Βηρυτό ανοίγουν τα Mailo’s – The Pasta Project. Σύμφωνα με την εταιρεία, με περισσότερα από 40 καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, η είσοδος στη στρατηγική αγορά του Λιβάνου αποτελεί το πρώτο βήμα ενός ευρύτερου πλάνου εξωστρέφειας, που έχει σαν στόχο να φέρει τα φρέσκα ζυμαρικά και τις signature σάλτσες των Mailo’s σε ακόμη περισσότερες αγορές.
Το γιατί επελέγη ο Λίβανος εξηγείται από την εταιρεία ως εξής: «Η Βηρυτός διαθέτει μια ανεπτυγμένη γαστρονομική σκηνή, αποτελεί σταυροδρόμι πολιτισμών και γεύσεων και ταυτόχρονα προσφέρει στρατηγική γεωγραφική θέση, που ανοίγει τον δρόμο για περαιτέρω ανάπτυξη στη Μέση Ανατολή».
Το νέο Mailo’s spot βρίσκεται στην οδό Bliss, σ’ έναν πολυσύχναστο δρόμο στην καρδιά της Βηρυτού και είναι σχεδιασμένο σύμφωνα με τη φιλοσοφία “Made with Love & Pasta”,
Υπενθυμίζεται ότι αυτή η κίνηση έρχεται λίγους μήνες μετά το γεγονός ότι ο ο όμιλος VG Holding (Γρηγόρης) ενίσχυσε τη συνεργασία του με τη MAILO’S THE PASTA PROJECT, προχωρώντας στην εξαγορά επιπλέον ποσοστού 15% της εταιρείας, ανεβάζοντας έτσι τη συνολική συμμετοχή του στο 35%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανακοίνωση ΒΙΟΛΑΝΤΑ για τη σύλληψη του νόμιμου εκπροσώπου
- Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του εργοστασίου της «Βιολάντα»
- LVMH: Στα 22,7 δισ. ευρώ οι πωλήσεις το δ’ τρίμηνο 2025
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με ώθηση από τη συμφωνία ΕΕ – Ινδίας
- Noval Property: Μετοχικές μεταβολές μετά την απώλεια του Νίκου Στασινόπουλου
- E.In.S.: Στις 6 Φεβρουαρίου η καταβολή της επιστροφής κεφαλαίου 0,05 ευρώ ανά μετοχή
- Πλεύρης: Μια φορά παράνομος αν μπεις στη χώρα, πάντα παράνομος
- Η τριανδρία Μπάκου, Καϋμενάκη, Εξάρχου πιο βαθιά στον Τύπο με IEFIMERIDA και Παραπολιτικά
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







