Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ του αποδόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Αντιπτεράρχου για τη θυσία που προσέφερε στην Ελλάδα
Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύεται στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μεγάλη Μαντίνεια του Δήμου Δυτικής Μάνης, ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας, που έχασε την ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά την πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Καλαμάτα.
Ακόμη πιο τραγικό αποτελεί το γεγονός ότι η πτώση του αεροσκάφους έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των δύο παιδιών του, που ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τη μοιραία πτήση.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται από τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Αντισμήναρχος Ηλίας Αθανασόπουλος, μοίραρχος του Επαμεινώνδα Κωστέα στην 363 μοίρα Τ-2 «Δαναός».

Τελετή απόδοσης τιμών στον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο στρατόπεδο «Παπάγου», παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ του αποδόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Αντιπτεράρχου για τη θυσία που προσέφερε στην Ελλάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Fed μείωσε το βασικό επιτόκιο των ΗΠΑ κατά 0,25%
- Δημοσκόπηση Pulse: Μισή μονάδα κέρδισε η ΝΔ από τη ΔΕΘ – Στο 24% στην πρόθεση ψήφου
- Τζιρακιάν Profil: Ο Κασπάρ Μπατανιάν νέο ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος στο ΔΣ
- Στις Αττικές Εκδόσεις η διαφημιστική εκμετάλλευση των όψεων του πύργου Πειραιά
- Ευρωπαϊκές αγορές: Έκλεισαν με μεικτά πρόσημα – Άλμα 17% από Puma
- ΕΚΤΕΡ: Αλλαγές στα μεγέθη των οικονομικών καταστάσεων λόγω μερίσματος
- Cenergy: Στα 95 εκατ. ευρώ τα καθαρά κέρδη το α΄εξάμηνο, αυξημένα κατά 69%
- Ευρώπη Holdings: Αυξημένα έσοδα στα 18,786 εκατ. ευρώ το α΄εξάμηνο
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις