Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ του αποδόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Αντιπτεράρχου για τη θυσία που προσέφερε στην Ελλάδα
Σε κλίμα συγκίνησης κηδεύεται στον ιερό ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Μεγάλη Μαντίνεια του Δήμου Δυτικής Μάνης, ο επισμηναγός Επαμεινώνδας Κωστέας, που έχασε την ζωή του κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, κατά την πτώση εκπαιδευτικού αεροπλάνου στην Καλαμάτα.
Ακόμη πιο τραγικό αποτελεί το γεγονός ότι η πτώση του αεροσκάφους έγινε μπροστά στα μάτια της συζύγου και των δύο παιδιών του, που ήταν εκεί και παρακολουθούσαν τη μοιραία πτήση.
Η εξόδιος ακολουθία τελείται από τον Μητροπολίτη Μάνης Χρυσόστομο. Τον επικήδειο θα εκφωνήσει ο Αντισμήναρχος Ηλίας Αθανασόπουλος, μοίραρχος του Επαμεινώνδα Κωστέα στην 363 μοίρα Τ-2 «Δαναός».

Τελετή απόδοσης τιμών στον επισμηναγό Επαμεινώνδα Κωστέα, πραγματοποιήθηκε το πρωί στο στρατόπεδο «Παπάγου», παρουσία της πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Με απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας και του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ του αποδόθηκε τιμητικά ο βαθμός του Αντιπτεράρχου για τη θυσία που προσέφερε στην Ελλάδα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Επίθεση χάκερ και στα Harrods – Τρίτη βρετανική αλυσίδα που δέχτηκε κυβερνοεπίθεση
- Καρυστιανού κατά Κασσελάκη για δηλώσεις του για τα αίτια της πυρόσφαιρας
- Καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία
- Αποχωρούν ο σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του Λευκού Οίκου και ο αναπληρωτής του
- Κικίλιας: Καμία αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων της ακτοπλοΐας
- Ξανά για δύο κράτη στην Κύπρο μιλάει ο Ερντογάν
- Υπεγράφη η Υπουργική Απόφαση για τον διεθνή διαγωνισμό έρευνας υδρογονανθράκων νοτίως της Πελοποννήσου και της Κρήτης
- Απεργιακές κινητοποιήσεις ετοιμάζει το σωματείο στον σιδηρόδρομο μετά την απόλυση Γενιδούνια
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις