Τη σιγουριά του για την υπερψήφιση του νομοσχεδίου της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης από σύσσωμη την κυβερνητική πλειοψηφία των 153 βουλευτών, αφήνοντας παράθυρο και για περισσότερες θετικές ψήφους υπογράμμισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στα Παραπολιτικά fm ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας.
«Το πώς θα γίνει η διεύρυνση σε επίπεδο βουλευτών ή σε επίπεδο κομμάτων, θα φανεί κατά τη συζήτηση στη Βουλή» υποστήριξε ο κ. Μάρδας.
Σε ερώτηση για το «φλερτ» με την Ένωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, ο κ. Μάρδας επανέλαβε πως η Ένωση Κεντρώων είναι ένα κόμμα που δεν έχει σχέση με το πολιτικό παρελθόν της χώρας, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι «κάποιες από τις θέσεις του τελευταία τον προβλημάτισαν»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- ΕΕ: “Οχι” στους νέους δασμούς 30% του Τραμπ – Ετοιμάζει αντίποινα αν δεν επιτευχθεί συμφωνία
- YouTube: Ετοιμάζει μέτρα κατά του “AI slop” και του μη αυθεντικού περιεχομένου
- Κολωνάκι: Τζιπ έπεσε σε πεζούς έξω από εστιατόριο – 11 τραυματίες, ένας σοβαρά
- Αττική Οδός: Μελετάται νέα έξοδος στη Μεταμόρφωση για αποσυμφόρηση του κόμβου
- ΑΑΔΕ: Τελευταία ευκαιρία για 550.000 δηλώσεις: Λήγει η προθεσμία, στο τραπέζι η παράταση
- Καιρός: Ανεβαίνει ο υδράργυρος – Εως τους 37 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία
- Κατερίνα Ράιχε (Γερμανίδα ΥΠΟΙΚ): Επιζήμιοι για όλους οι δασμοί Τραμπ
- Παυλόπουλος για πρακτικά συμβουλίου πολιτικών αρχηγών 2015: Διαβιβάσθηκαν γραπτώς, χωρίς ηχητικό
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις