Στην Coca Cola ΗΒC το στέλεχος αυτό παρέμεινε σχεδόν πέντε χρόνια
Σε νέα θέση στην εταιρεία εισαγωγής αλκοολούχων ποτών Diageο είναι τις τελευταίες ημέρες η Μαριλίζα Φασίλη, στέλεχος προερχόμενο από την Coca-Cola HBC.
“Μετά από σχεδόν 5 απίστευτα χρόνια στην Coca-Cola HBC, είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω ότι ξεκίνησα ένα νέο κεφάλαιο ως Διευθύντρια Καινοτομίας στην Diageo. Είμαι βαθιά ευγνώμων για τις ευκαιρίες, τις εμπειρίες και τις σχέσεις που έχτισα κατά τη διάρκεια της θητείας μου στην Coca-Cola HBC. Έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση τόσο της επαγγελματικής μου πορείας όσο και της προσωπικής μου ανάπτυξης ” έγραψε στα Social media, ανακοινώνοντας τη μετακίνησή της.
Σημειώνεται ότι η κ. Φασίλη έχει περάσει κατά το παρελθόν από εταιρείες όπως η Pepsico και η Elbisco. Επίσης, έχει υπάρξει εργαζόμενη και στη Samsung Electronics.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Generali Hellas: Σύμβαση με Ευρωκλινική Αθηνών για χρήση του λογισμικού SAP
- Safe Bulkers, Inc. - Οικονομική κατάσταση Safe Bulkers, Inc. (2026,Εξαμηνιαία,Ενοποιημένη)
- ΟΝΥΞ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
- ΦΟΥΝΤΛΙΝΚ Α.Ε.Β.Ε. ΤΡΟΦ., ΑΝΤΙΠΡΟΣ/ΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΙΔΙΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ
- Ευρωπαϊκές αγορές: Κέρδη με «καύσιμο» εταιρικά αποτελέσματα και πτώση του πετρελαίου
- Visa: Προχωράει σε 2.600 απολύσεις και επιταχύνει τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης
- Η FIFA ανοίγει την πόρτα σε επενδυτές μέσω νέας εταιρείας αξίας 20 δισ. δολαρίων, στα «κάγκελα» η UEFA
- ElvalHalcor: Ο Νίκος Καλλέργης νέος επικεφαλής Εξυπηρέτησης Μετόχων και Εταιρικών Ανακοινώσεων
προτεινόμενη πηγή στην Google
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








