Ένα από τα πιο πολυτελή brands φιλοξενίας στον κόσμο
Την μετακίνησή της στον όμιλο Costa Navarino και συγκεκριμένα στο Mandarin Oriental ανακοίνωσε η Μαρίνα Ψυχάρη μέχρι πρότινος υψηλόβαθμο στέλεχος στην εταιρεία Metaxa Hospitality.
Σύμφωνα με όσα ανέφερε η ίδια: «Με χαρά ανακοινώνω ότι εντάχθηκα στην Mandarin Oriental, Costa Navarino ως Διευθυντής Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας. Το Mandarin Oriental αποτελεί ένα από τα πιο αξιοθαύμαστα ονόματα στον κόσμο στην υπερπολυτελή φιλοξενία και είναι βαθιά εμπνευστικό να γίνω μέρος μιας μάρκας που αντιπροσωπεύει τη διαχρονική κομψότητα, την καινοτομία και την αριστεία».
Υπενθυμίζεται ότι η Μαρίνα Ψυχάρη κατείχε τα τρία προηγούμενα χρόνια τη θέση της Group Marketing Communications Manager στην Metaxa Hospitality, ενώ είχε και θητεία ως Director στην εταιρεία επικοινωνίας V+O.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Η Choose Α.Ε. ενισχύει τα ίδια κεφάλαιά της με νέα αύξηση 200 χιλ. ευρώ
- Χωρίς αντίκρισμα τα μέτρα Θεοδωρικάκου για τις τιμές «δεν έγραψαν» στον πληθωρισμό
- Αλλαγή στο διοικητικό συμβούλιιο της ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ – ΛΙΛΛΥ
- Τουρκία με TerraPower σε διαπραγματεύσεις για μικρούς πυρηνικούς αντιδραστήρες
- Τουρκία ξανά σε ρόλο ταραξία σε Αιγαίο και Μεσόγειο – Αθήνα: «Μία και μόνη διαφορά, τέλος οι φαντασιώσεις»
- Financial Times: Ο Τραμπ πιέζει τον Ζελένσκι να απαντήσει εντός «λίγων ημερών»
- Ευρωπαϊκές αγορές: Μεικτά πρόσημα εν αναμονή της Fed
- Pfizer: Δίνει 2,1 δισ. ευρώ για την ανάπτυξη και παραγωγή κινεζικού χαπιού κατά της παχυσαρκίας
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








