Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι επιδιώκει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, τόνισε ο Παύλος Μαρινάκης
Τις ημερομηνίες των κοινοβουλευτικών διαδικασιών που αφορούν την υπόθεση των Τεμπών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.
Συγκεκριμένα, στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί στη Βουλή η συζήτηση επί της πρότασης για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής, ενώ στις 5 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το ίδιο θέμα.
Οι διαδικασίες αυτές εντάσσονται στο πλαίσιο της κοινοβουλευτικής διερεύνησης της τραγωδίας των Τεμπών, με τα κόμματα να τοποθετούνται για τις ευθύνες και τις ενδεχόμενες παραλείψεις που οδήγησαν στο πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα.
Η κυβέρνηση έχει δηλώσει ότι επιδιώκει την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, ενώ η αντιπολίτευση ασκεί πιέσεις για απόδοση ευθυνών σε πολιτικό και ποινικό επίπεδο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Bloomberg: Η Eurobank σχεδιάζει δυο συναλλαγές ασφάλισης δανείων
- «Καλσόν-γκεϊτ» στη Βουλή: Μήνυση κατά Ζωής προανήγγειλε η Μαρία Συρεγγέλα
- ΒΕΘ: Αύξηση μεταφορικού κόστους 15% για τις επιχειρήσεις από τα μπλόκα των αγροτών
- Wall Street: Με θετικό πρόσημο οι δείκτες
- Μελέτη Deloitte: Στα 13,5 δισ. ευρώ η ελληνική αγορά ψηφιακής τεχνολογίας έως το 2030
- ΕΒΕΠ: Κινδυνεύει η εορταστική αγορά από τα αγροτικά μπλόκα – Η εκτίμηση της ζημιάς
- Κοινό μέτωπο από 7 ευρωπαϊκές χώρες απέναντι στον παράνομο διαδικτυακό τζόγο
- Τσιάρας προς αγρότες: Υπάρχουν περιθώρια για παρεμβάσεις – Ποια αιτήματα μπορούν να ικανοποιηθούν
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








