Επιχειρήσεις

Μαρίτα Καράτζη: Νέo project στην Κρήτη μετά την εξαγορά του Hilton Garden Inn στην Αθήνα

Financialreport.gr

Η Μαρίτα Καράτζη

Λίγες μέρες μετά την απόκτησης του Hilton Garden Inn Athens στην Αθήνα, μέσω της Cretan  Investment Group

Τη δική της πορεία στον ξενοδοχειακό χώρο χαράσσει τα τελευταία χρόνια η Μαρίτα Καράτζη και λίγες μέρες μετά την απόκτησης του Hilton Garden Inn Athens στην Αθήνα, μέσω της Cretan  Investment Group, πλέον ετοιμάζει νέες επενδύσεις στον γενέθλιο τόπο της, την Κρήτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη προγραμματίζεται για το καλοκαίρι του 2026 η έναρξη λειτουργίας μιας μικρής μονάδας έξι πολυτελών βιλών, η οποία θα βρίσκεται στην περιοχή της Αγίας Πελαγίας στο Ηράκλειο. Η μονάδα βρίσκεται σε κατάσταση τελικής κατασκευής και αναμένεται να λειτουργήσει τους επόμενους μήνες και θα είναι η νέα προσθήκη στο brand ΜΚ Residences με την υπογραφή της Μαρίτας Καράτζη, στο οποίο υπάρχει, ήδη, άλλο ένα μικρό συγκρότημα κατοικιών, το Rua Augusta, στο κέντρο του Ηρακλείου.

Το συγκεκριμένο άνοιξε μέσα στο 2025.

Σημειώνεται ότι το χαρτοφυλάκιο φιλοξενίας της MK Hotel Collection, με την υπογραφή της Μαρίτας Καράτζη, έχουν ενταχθεί τα τελευταία χρόνια, εκτός από τη συλλογή με τις branded κατοικίες, τέσσερα ακόμη ξενοδοχεία: το 5 αστέρων Unique Blue Resort & Villas, δυναμικότητας 120 δωματίων, στην Αμνισό, το Pnoé Breathing Life, δυναμικότητας 60 δωματίων, και το Cicada Suites, δυναμικότητας 6 σουιτών στον Καρτερό, καθώς και το 4 αστέρων Elios Hill, δυναμικότητας 275 δωματίων, στη Χερσόνησο.

Εξάλλου, η κ. Καράτζη έχει επενδύσει και στην εστίαση, μέσω του Cicada Seaside Experience, ένα all-day εστιατόριο και lounge στην παραλία του Καρτερού, το οποίο άνοιξε το 2022 στο χώρο όπου βρίσκονται και οι Cicada Suites, συνδυάζοντας φιλοξενία και γαστρονομία.

googlenews

Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

close menu