Στην περίπτωση αυτή τα νοικοκυριά θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση έως τις 15 Ιανουαρίου 2024 ενώ όσοι θα υποβάλλουν αίτηση έως και 31 Οκτωβρίου 2023 θα λάβουν το επίδομα έως τις 5 Νοεμβρίου 2023
Οι παρατάσεις στις προθεσμίες υποβολής των φορολογικών δηλώσεων για τους πληγέντες από φυσικές καταστροφές έφεραν παράταση και της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων για το Market Pass 2, έως τις 8 Ιανουαρίου 2024.
Σύμφωνα με νέα απόφαση των Κωστή Χατζηδάκη, Θάνου Πετραλιά, Νίκης Κεραμέως, Κώστα Σκρέκα και Δημήτρη Παπαστεργίου οι δικαιούχοι του market pass 2 έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν αίτηση και μετά τις 31 Οκτωβρίου 2023 και μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2024 προκειμένου να λάβουν το επίδομα για τους μήνες Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.
Ωστόσο στην περίπτωση αυτή τα νοικοκυριά θα λάβουν την οικονομική ενίσχυση έως τις 15 Ιανουαρίου 2024 ενώ όσοι θα υποβάλλουν αίτηση έως και 31 Οκτωβρίου 2023 θα λάβουν το επίδομα έως τις 5 Νοεμβρίου 2023. Σύμφωνα με την υπουργική απόφαση οι ψηφιακές κάρτες του market pass θα παραμείνουν ενεργοποιημένες έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024 για όλους τους δικαιούχους ανεξάρτητα από το χρόνο υποβολής της αίτησης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ανοδικές τάσεις στην αγορά του πετρελαίου
- Πούτιν: Αυτό είναι το “παλάτι” του στο Κρεμλίνο
- Μπαταρίες: Έλλειψη ολοκληρωμένου ρυθμιστικού πλαισίου, αναγκαίες μεταρρυθμίσεις και αλλαγή στον τρόπο χρηματοδότησης
- ΠΑΟ: Για την τρίτη νίκη κόντρα στην Εφές και την πρόκριση στο Final Four της Ευρωλίγκας
- Ελευθερία του Τύπου: Παραμένει ουραγός η Ελλάδα στην Ευρώπη
- Συντάξεις Ιουνίου: Πότε θα γίνουν οι καταβολές στους δικαιούχους
- Κίνα: Aύξηση 10,65% κατέγραψε ο δείκτης ψηφιακής ανάπτυξης το 2024
- Apple: Ανησυχία για απώλειες 900 εκατ. δολαρίων από τους δασμούς
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις