Το μήνυμα που στέλνει στις Βρυξέλλες ο πρόεδρος της Κεντρικής Ενωσης Επιμελητηρίων
Το μήνυμα «προχωράμε μπροστά, από την επιβίωση στην επιτυχία» που ισχύει για όλους του Ευρωπαίους επιχειρηματίες μεταφέρει ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας, Ιωάννης Μασούτης από τις Βρυξέλλες όπου συμμετέχει στο έκτο Eυρωπαϊκό Kοινοβούλιο Eπιχειρήσεων.
«Συμμετέχουμε στο έκτο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο Επιχειρήσεων, με στόχο να δώσουμε το μήνυμα ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις μάχονται και τα καταφέρνουν», σημείωσε ο κ. Μασούτης και υπογράμμισε ότι «μετά από εργώδεις προσπάθειες και δυναμικούς αγώνες, εργαζομένων και επιχειρηματιών, το ελληνικό επιχειρείν βρίσκει ξανά το βηματισμό του». «Πατάμε στα πόδια μας και αντικρίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία και ρεαλισμό. Ρεαλισμό, στη βάση όσων συμβαίνουν σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και αισιοδοξία γιατί τα στοιχεία από την πορεία της ελληνικής οικονομίας μας το επιτρέπουν. Διαβάσαμε, άλλωστε, πρόσφατα και τα θετικά αποτελέσματα που καταγράφηκαν για τη χώρα μας, στην ετήσια οικονομική έρευνα των ευρωεπιμελητηρίων». Όπως ανέφερε ο κ. Μασούτης η ελληνική επιχειρηματική κοινότητα είναι έτοιμη να απαντήσει στις προκλήσεις.
Στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, συζητήθηκε η βιωσιμότητα, η ενεργειακή κρίση, οι ελλείψεις και η ανάγκη αναβάθμισης του εργατικού δυναμικού.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Ηγουμενίτσα: Κατάσχεση 136 κιλών κάνναβης και σύλληψη 50χρονου
- Bloomberg: Η Novartis κοντά στην εξαγορά της Avidity Biosciences
- Μπέσεντ: Επιτεύχθηκε πλαίσιο συμφωνίας με την Κίνα για σπάνιες γαίες και δασμούς
- Παγκόσμιο Κύπελλο Κολύμβησης: Τρία παγκόσμια ρεκόρ στο Τορόντο
- Χατζηδάκης: Μέχρι το τέλος του 2025 νέα δέσμη πρωτοβουλιών για τη στεγαστική πολιτική
- ΠΑΟ: Κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης το ντεμπούτο του Μπενίτεθ (17:30)
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Δύο ακόμη κατηγορούμενοι κρίθηκαν προφυλακιστέοι
- Νετανιάχου: Το Ισραήλ θα καθορίσει με ποιες ξένες δυνάμεις θα συνεργαστεί
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις








