Εφόσον υπάρξει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της παραχώρησης των 14 περιφερειακών αεροδρομίων, τότε αυτή θα γίνει σε συνολική βάση αναφέρουν κυβερνητικές πηγές. Οι ίδιες πηγές διευκρινίζουν ότι η ολοκλήρωση της παραχώρησης 14 περιφερειακών αεροδρομίων, χωρίς μεταβολή των όρων που είχαν συμφωνηθεί από τη προηγούμενη κυβέρνηση, αποτελούσε (για ευνόητους λόγους) ρητό όρο της συμφωνίας που προέκυψε από τη Σύνοδο της 12ης Ιουλίου.
Συμπληρώνουν ότι η κυβέρνηση τήρησε απολύτως τα συμφωνηθέντα και χθες, 18 Αυγούστου, δημοσιεύτηκε το σχετικό ΦΕΚ με αριθμό 240.Β/2015.
Τονίζουν επιπλέον ότι αν και εφόσον η αντισυμβαλλόμενη εταιρία εγείρει θέμα επαναδιαπραγμάτευσης της σύμβασης, η επαναδιαπραγμάτευση δεν θα περιορίζεται στα ζητήματα που θα τεθούν από την εταιρία, αλλά θα είναι συνολική.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ:
- Χαλκίδα: Ενας 23χρονος νεκρός σε συμπλοκή με οπαδικά κίνητρα
 - Προσωπικός Αριθμός: Λήγει 5/11 η προθεσμία έκδοσης
 - ΦΑΓΕ Ελλάδος: Αναβάθμιση Χαράλαμπου Κρομμύδα, αποχώρηση Εμμανουήλ Παπαευθυμίου από το Δ.Σ.
 - Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Μέχρι την Τετάρτη 5/11 η κακοκαιρία
 - Palantir: Αύξηση εσόδων κατά 63% στα 1,18 δισ. δολάρια το γ’ τρίμηνο 2025
 - ΣΑΤΑ: Χωρίς ταξί η Αθήνα την Τετάρτη 5/11 και την Πέμπτη 6/11
 - Υπερταμείο για κλάματα: Μετά τα ΕΛΤΑ επιβεβαιώθηκαν οι λάθος χειρισμοί στους διαγωνισμούς του ΕΣΠΕΛ
 - Apple: Κυκλοφόρησε το iOS 26.1 με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις
 
Ακολουθήστε το financialreport.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
 







